Libnet.ro
UNICEF

20:30

Klaus Iohannis: Din discutia de la INSP nu a rezultat nevoia amanarii alegerilor parlamentare (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis: Din discutia de la INSP nu a rezultat nevoia amanarii alegerilor parlamentare (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, ca din discutia pe care a avut-o la Institutul National de Sanatate Publica nu a rezultat ca e nevoie de o amanare a alegerilor parlamentare. Klaus. continuă pe B1

KLAUS IOHANNIS: E posibil ca nuntile si botezurile sa fie restrictionate

Presedintele Klaus Iohannis a facut, astazi, o vizita la Institutul National de Sanatate Publica INSP). La final, presedintele a sustinut o declaratie de presa.

Coronavirus |Klaus Iohannis: inchiderea scolilor nu trebuie exagerata. Copiii sunt in siguranta in scoli (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat vineri, dupa vizita la Institutul National de Sanatate Publica INSP),ca inchiderea scolilor in contextul cresterii numarului de cazuri de Covid-19 nu trebuie.

Klaus Iohannis: Recomand sa purtati masca oricand iesiti din casa. Nu se revine la starea de urgenta. Nuntile, botezurile, posibil restrictionate

Presedintele Klaus Iohannis a facut vineri o vizita la Institutul National de Sanatate Publica INSP) la finalul careia a facut o declaratie de presa. Acesta a subliniat ca oamenii nu trebuie sa intre in panica si a recomandat purtatul mastii de protectie tot timpul la iesirea din casa. De asemenea, seful Statului a afirmat ca nu se va reveni la starea de urgenta, si nu exclude posibilitatea ca evenimentele cu multi oameni sa fie restrictionate.

Klaus Iohannis, vizita la Institutul National de Sanatate Publica: Nu intentionez sa revenim la starea de urgenta (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis,face vineri, de la ora 13:30, o vizita la Institutul National de Sanatate Publica INSP). Vizita are loc in contextul cresterii alarmante a cazurilor de coronavirus di.

Klaus Iohannis: in aceasta etapa, nu intentionez sa reintroduc starea de urgenta!

Presedintele Klaus Iohannis respinge ideea revenirii la starea de urgenta. in aceasta etapa, nu intentionez sa reintroduc starea de urgenta, a precizat seful statului, dupa discutia avuta cu specialistii de la Institutul National de Sanatate Publica.

Anunt de ultima ora despre starea de urgenta. Klaus Iohannis a luat decizia acum, pentru toti romanii

Dupa vizita de vineri de la Institutul National de Sanatate Publica, presedintele Romaniei Klaus Iohannis a sustinut o declaratie cu privire la revenirea la Starea de urgenta. Anunt de ultima ora. Klaus Iohannis a luat decizia Astazi, 9 octombrie presedintele Klaus Iohannis a declarat ca nu doreste revenirea la starea de urgenta. Totodata, el a .

KLAUS IOHANNIS, NOILOR MAGISTRATI: Romanii asteapta sa aveti o conduita morala ireprosabila

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, astazi, decretele de numire in functie a noilor judecatori si procurori absolventi ai Institutului National al Magistraturii, context in care a transmis un mesaj in care afirma ca acestia devin veritabile repere pentru societate, cu un rol esential pentru consolidarea statului de drept.

KLAUS IOHANNIS: Nu vom uita niciodata victimele Holocaustului si ne angajam sa nu permitem repetarea unei asemenea tragedii

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, vineri, un mesaj cu ocazia Zilei Nationale de Comemorare a Victimelor Holocaustului.

KLAUS IOHANNIS: Pandemia de COVID-19 reprezinta cea mai dramatica perioada de dupa 1989

Presedintele Klaus Iohannis a declarat azi ca pandemia de COVID-19 reprezinta cea mai dramatica perioada de dupa 1989 pentru Romania. Seful statului a adaugat ca totusi tara noastra a reusit sa obtina de curand statutul de piata de capital emergenta, iar masurile economice cuprinse in Planul de relansare vor pune bazele noului model de dezvoltare, unul al investitiilor, al responsabilitatii si al sustenabilitatii.

KLAUS IOHANNIS: Alegerile parlamentare trebuie sa aiba loc in 6 decembrie

Situatia epidemiologica de la nivel national, unde trendul de crestere a numarului de infectari se pare ca va continua, nu este de natura sa il faca pe presedintele Klaus Iohannis sa decreteze starea de urgenta si sa amane astfel alegerile parlamentare programate de Guvern pentru 6 decembrie.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )