Libnet.ro
UNICEF

20:15

Catalin Predoiu: Guvernul este aproape zilnic facut svaiter de fenomenul coruptiei (VIDEO)

B1 B1,
Catalin Predoiu: Guvernul este aproape zilnic facut svaiter de fenomenul coruptiei (VIDEO)

Prim-vicepresedintele PDLCatalin Predoiu a declarat, miercuri seara, in cadrul emisiunii Sub semnul intrebarii de pe B1 TV, ca dosarul de coruptie in care este implicata sotia ministrului Chitoiu. continuă pe B1

Adevarul Live, ora 11.00: Catalin Predoiu, despre politica din Romania si condamnarea lui Ridzi

Prim-vicepresedintele PDL, Catalin Predoiu, si corespondentul de presa la Bruxelles, Cristian Unteanu, dezbat alaturi de redactorul-sef al ziarului Adevarul tensiunile de pe scena politica din Romania, consecintele raportului MCV si condamnarea fostului ministru, Monica Iacob Ridzi intr-o noua editie Adevarul Live, incepand cu ora 11.

Catalin Predoiu: Sunt prezidentiabilul PDL

Catalin Marian Predoiu, prim-vicepresedintele PDL si fost ministru al Justitiei 2008-2012), a afirmat, ieri, in Sibiu, ca este prezidentiabilul PDL, declarandu-se foarte optimist in legatura cu candidatura sa si adaugand ca nu are nicio preocupare cu privire la cei care nu au inca incredere in aceasta, transmit surse din presa.

Catalin Predoiu: Daca se va convoca CSAT, trebuie analizata si activitatea lui Ponta si a ministrilor

Prim-vicepresedintele PDLCatalin Predoiu a declarat, luni, ca in cazul convocarii CSATar trebui analizata in sedinta Consiliului si activitatea premierului, dar si a ministrilor cu atributii in.

Google este aproape sa incheie un litigiu cu UE

Google si autoritatile europene de reglementare sunt aproape de un acord amiabil care ar pune capat unei investigatii de trei ani privind practicile anticoncurentiale si ar scapa compania de o amenda de pana la cinci miliarde de dolari, informeaza Reuters.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )