Libnet.ro
UNICEF

01:05

Catalin Predoiu: intalnirea liderilor CSM si a ministrului Justitiei cu Ambasada SUA, un semn de ingrijorare

B1 B1,
Catalin Predoiu: intalnirea liderilor CSM si a ministrului Justitiei cu Ambasada SUA, un semn de ingrijorare

Fostul ministrul al Justitiei Catalin Predoiu sustine ca intalnirea de joi a conducerii CSM si a ministrului Justitiei cu Ambasada SUA arata un semn de ingrijorare din partea oficialilor americani si a. continuă pe B1

Catalin Predoiu: Am capacitatea sa fiu si un presedinte jucator, si un presedinte mediator

Prim-vicepresedintele PDL Catalin Predoiu a sustinut, marti, ca are capacitatea sa fie si un presedinte jucator, si un presedinte mediator, replicand astfel afirmatiilor lui Traian Basescu, potrivit .

Noua deputati PC, intre care Coman si Grapini, cer ministrului Justitiei, lista celor ...

Noua deputati PC i-au solicitat ministrului Justitiei detalii despre dosarele persoanelor expuse politic. Pe lista solicitantilor se deputatul Gheorghe Coman arestat, marti, pentru luare de mita), ministrul delegat pentru IMM si Turism, Maria Grapini, dar si deputatii Vicentiu Mircea Irimie, Claudiu Andrei Tanasescu, Ion Dinita, Vasile Catalijn Dragusanu, Ioan Moldovan, Aurelian ionescu si Constantin Avram. Solicitarea a fost depusa la 10 septembrie 2013. Prin aceasta i se cere ministrului .

Noua deputati PC, printre care si ministrul Grapini, i-au solicitat ministrului Justitiei detalii despre dosarele persoanelor 'expuse politic'

Noua deputati din partea Partidului Conservator, printre care si ministrul delegat pentru IMM si Turism Maria Grapini, au semnat un document adresat ministrului Justitiei, Robert Cazanciuc, in care ii solicita acestuia informatii despre dosarele in care sunt cercetate persoane expuse politic, invocand, printre altele, existenta senzatiei la nivelul opiniei publice ca parchetele nationale instrumenteaza dosare penale in functie de interesul politic pe care il genereaza persoana cercetata penal. Intr-un raspuns al ministerului vizat se arata ca furnizarea informatiilor solicitate este imposibila din cauza caracterului nepublic al cauzelor penale dar fi pentru ca persoanele expuse politic nu reprezinta un criteriu de individualizare in cadrul datelor detinute de Parchetul General.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )