Libnet.ro
UNICEF

18:30

Catalin Predoiu si-a dat demisia din fruntea PNL Bucuresti, dupa esecul de la alegerile locale (VIDEO)

B1 B1,
Catalin Predoiu si-a dat demisia din fruntea PNL Bucuresti, dupa esecul de la alegerile locale (VIDEO)

UPDATE 13:30: Este oficial! Catalin Predoiu si-a depus mandatul de presedinte al filialei PNL Bucuresti, se arata printr-un mesaj postat pe pagina sa oficiala de Facebook. Catalin Predoiu si-a dat demisia. continuă pe B1

ALEGERI LOCALE 2016. Dragnea nu-si mai da demisia din fruntea PSD

Seful PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca va ramane in fruntea social-democratilor,dupa scorul obtinut la alegerile locale din Bucuresti.

Predoiu si-a dat demisia de la sefia PNL Bucuresti

Catalin Predoiu a anuntat luni ca a demisionat de la sefia filialei PNL Bucuresti, ca urmare a rezultatelor obtinute de PNL la nivelul Capitalei, unde Predoiu s-a clasat pe locul al treilea cu 11% din voturi si unde liberalii nu au reusit sa castige nicio primarie de sector.

Cristian Busoi, una dintre variantele pentru conducerea PNL Bucuresti dupa ce Catalin Predoiu va demisiona

Europarlamentarul Cristian Busoi ar putea fi numit la conducerea PNL Bucuresti dupa ce Catalin Predoiu si-a dat demisia in urma esecului din cursa pentru Primaria Capitalei, liberalii discuta aceasta.

Gestul facut de Predoiu in miez de noapte

Catalin Predoiu si-a scris demisia din functia de presedinte al PNL Bucuresti, duminica seara, dupa rezultatul obtinut la alegerile de la Primaria Capitalei, potrivit Antena.

ALEGERI LOCALE 2016. Cine preia conducerea PNL Bucuresti dupa demisia lui Catalin Predoiu

Catalin Predoiu a anuntat, duminica seara, ca daca se confirma rezultatele prezentate de exit-poll-uri, potrivit carora este pe locul trei la numarul de voturi obtinute pentru Primaria Bucuresti, isi va depune mandatul din functia de presedinte PNL Bucuresti. Imediat, surse din PNL au transmis un viitor posibil inlocuitor.

Victor Ponta, atac fara precedent la adresa lui Catalin Predoiu

Invitat la DC News, Victor Ponta a lansat un atac dur la adresa lui Catalin Predoiu, candidatul PNL la Primaria Capitalei. I-ati vazut pe domnii Gorghiu si Blaga? Nu. Asta-i PNL-ul. Demisia lui Catalin .

ALEGERI LOCALE 2016. Catalin Predoiu a demisionat din functia de presedinte al PNL Bucuresti

Catalin Predoiu si-a depus, luni, mandatul de presedinte al PNL Bucuresti, dupa rezultatul slab din alegerile pentru Primaria Capitalei. Predoiu a fost invins de candidatii PSD si USB.

Catalin Predoiu a votat in ALEGERILE LOCALE 2016 pentru solutiile serioase

Candidatul PNL pentru Primaria Generala, Catalin Predoiu, a votat, duminica, la liceul economic Virgil Madgearu din Capitala. Predoiu a declarat, la iesirea de la urne, ca a votat pentru solutiile.

Gorghiu: Catalin Predoiu a ales sa iasa singur dupa rezultatele la alegeri

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a spus, luni, ca ea si Vasile Blaga nu l-au lasat singur pe Catalin Predoiu, duminica seara, dupa rezultatul alegerilor locale, sustinand ca aceasta a fost optiunea.

Cristian Busoi, posibil succesor al lui Catalin Predoiu la sefia PNL Bucuresti - surse

Europarlamentarul Cristian Busoi ar putea prelua conducerea organizatiei bucurestene a PNL, in urma probabilei demisii din functia de presedinte a lui Catalin Predoiu, in urma esecului de la.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )