Libnet.ro
UNICEF

08:30

Catalin Striblea, mesaj pentru postaci: Sunteti o plaga. Cel mai rau lucru care se intampla in spatiul public romanesc

B1 B1,
Catalin Striblea, mesaj pentru postaci: Sunteti o plaga. Cel mai rau lucru care se intampla in spatiul public romanesc

Jurnalistul Catalin Stribea aduce acuze dure postacilor care l-au atact in ultimii ani. Acesta afirma, intr-un editorial postat pe blogul personal, ca de-a lungul timpului a fost insultat de cei care scriu. continuă pe B1

Apropiatii lui Udrea foloseau banii din mita pentru postaci de Internet

Udrea, pe Facebook: Documentul DNA pare din categoria &171;povesti nemuritoare &187; * Echipa de comunicare: Anchetatorii vor sa o tina pe Udrea in arest cu ajutorul televizorului Tudor Breazu si Ana Maria Topoliceanu foloseau banii din mita pentru plata unor servicii in interesul PDL Bucuresti si al Elenei Udrea, platind lunar 3. 000 de euro coordonatorului echipei de comunicare si 10. 000 de euro unor persoane pentru care foloseau titulatura postaci, sustine DNA, in referatul privind prelungirea arestului preventiv al fostului ministru in dosarul Gala Bute, transmite Mediafax. Directia Nationala Anticoruptie relateaza: Inculpatii achitau sume care ajungeau uneori la 10. 000 euro lunar unui grup de persoane, pentru care foloseau titulatura &171;postaci &187; si al caror rol era de a posta comentarii sub identitati fictive pe paginile de Internet ale unor ziare sau portaluri de stiri.

Daniel Constantin, mesaj pentru PSD: Puteti conta pe noi. PC e un partener loial in alianta de guvernare

Presedintele PC, Daniel Constantin a declarat, sambata, la sedinta Consiliul National al PSD, ca a vrut sa vina in fata colegilor din PSD pentru a-i asigura ca PC este un partid serios, si loial in.

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )