Libnet.ro
UNICEF

14:30

Catalin Striblea pleaca de la Digi FM. Care sunt motivele

Adevărul Adevărul,
Catalin Striblea pleaca de la Digi FM. Care sunt motivele

Catalin Striblea pleaca de la postul de radio Digi FM dupa patru ani la postul de radio, motivand faptul ca avea nevoie de o pauza dupa un program foarte dur, de mare uzura. Striblea a realizat matinalul statiei alaturi de Bogdan Miu. continuă pe Adevărul

Cum va arata guvernul PNL condus de Florin Citu. Ce ministri raman si care sunt numele noi

Inca in plina criza politica si dupa ce PSD a avut castig de cauza la CCR cu privire la desemnarea, pentru a doua oara, a lui Ludovic Orban ca premier, Klaus Iohannis a facut mutarea catre fostul Ministru al Finantelor, Florin Citu desemnandu-l ca premier. Klaus Iohannis a semnat decretul prin care il desemneaza pe .

Catalin Chereches, dupa ancheta care o vizeaza pe Sorina Pintea: Asta e viata politica in Romania, mai treci si prin Guvern, si prin Parlament... si prin puscarii

Primarul din Baia Mare, Catalin Chereches, a vorbit despre ancheta DNA ce o vizeaza pe Sorina Pintea, managerul Spitalului Judetean de Urgenta Dr. Constantin Opris, din Baia Mare.

Primesti BANI in plus la PENSIE din 2021. Afla AICI care sunt categoriile de ROMANI vizate si de ce ACTE ai nevoie!

Pensionarii ar putea primi 650 de lei in plus, incepand cu anul viitor, daca un proiect de lege va ajunge sa se aplice. Este vorba despre Ordonanta nr. 112010 aGuvernului,care vine in ajutorul.

Ce va insemna reforma ANAF in 2020? Care sunt modificarile fiscale de impact si cele mai recente tendinte in cadrul inspectiilor fiscale?

Reforma administratiei fiscale - insemnand modernizarea si digitalizarea - este cea mai importanta masura pe care mediul de afaceri o asteapta de la autoritati in perioada urmatoare, potrivit raspunsurilor a 60% dintre participantii la sondajul realizat in cadrul conferintei anuale de taxe PwC Romania. Reforma ANAF a fost unul dintre principalele subiecte ale evenimentului, alaturi de modificarile fiscale intrate in vigoare in primele luni ale anului si tendintele in cadrul inspectiilor fiscale.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )