Libnet.ro
UNICEF

15:00

Catalina Ponor, scoasa din finala de la sol de arbitri la Europenele de la Cluj

Antena3 Antena3,
Catalina Ponor, scoasa din finala de la sol de arbitri la Europenele de la Cluj

Gimnasta romana Catalina Ponor a ratat calificarea in finala la sol la Campionatele Europene de la Cluj-Napoca dupa ce arbitrii au revenit asupra notei sale, a declarat, pentru AGERPRES, Anca Grigoras,. continuă pe Antena3

Catalina Ponor a RATAT calificarea in finala la SOL dupa ce arbitrii au revenit asupra notei

Gimnasta romana Catalina Ponor a ratat calificarea in finala la sol la Campionatele Europene de la Cluj-Napoca dupa ce arbitrii au revenit asupra notei sale, a declarat, pentru Agerpres, Anca Grigoras,.

Gimnasta Catalina Ponor a ratat calificarea in finala Campionatelor Europene dupa ce arbitrii au revenit asupra notei

Gimnasta Catalina Ponor a ratat calificarea in finala la sol la Campionatele Europene de la Cluj-Napoca dupa ce arbitrii au revenit asupra notei sale, a declarat, joi seara, Anca Grigoras, director tehnic in cadrul Federatiei Romane de Gimnastica.

Emotii pentru gimnastele de la Campionatele Europene: Olivia Cimpian, Ioana Crisan, Larisa Iordache si Catalina Ponor se lupta pentru un loc in finala

Emotii pentru gimnastele de la Campionatele Europene Petrom. Au inceput calificarile fetelor. Miercuri au avut loc calificarile baietilor, iar vineri vor fi finalele la individual compus, feminin si.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )