Libnet.ro
UNICEF

19:00

Emotii pentru gimnastele de la Campionatele Europene: Olivia Cimpian, Ioana Crisan, Larisa Iordache si Catalina Ponor se lupta pentru un loc in finala

B1 B1,
Emotii pentru gimnastele de la Campionatele Europene: Olivia Cimpian, Ioana Crisan, Larisa Iordache si Catalina Ponor se lupta pentru un loc in finala

Emotii pentru gimnastele de la Campionatele Europene Petrom. Au inceput calificarile fetelor. Miercuri au avut loc calificarile baietilor, iar vineri vor fi finalele la individual compus, feminin si. continuă pe B1

Toate fetele au prins cate-o finala, la Campionatele Europene de la Cluj

Gimnastele Olivia Cimpian si Ioana Crisan s-au calificat, joi, in finala la individual-compus, la Campionatele Europene de la Cluj-Napoca. De asemenea, Larisa Iordache s-a calificat in finala la barna cu cea mai mare nota 14. 566), iar Catalina Ponor a fost pe locul 4 14.

Romanii rescriu istoria gimnasticii europene. Un sfert din nationalele prezente la Campionatele Europene au antrenori care s-au format la Deva

Desi performantele sportivilor sunt tot mai putine in ultimii ani, scoala romaneasca de gimnastica e foarte respectata in strainatate, echipe precum Danemarca, Marea Britanie sau Ungaria avand cel putin un antrenor roman in staff, la Campionatele Europene de la Cluj.

Gimnastul accidentat la Campionatele Europene de la Cluj a povestit trauma prin care a trecut: Am ramas fara aer, m-am speriat

Sportivul Laurentiu Nistor, primul roman care a intrat in concurs la Campionatele Europene Petrom, a suferit, ieri, o accidentare la spate. Totul s-a intamplat in timpul exercitiului sau.

Antrenoarea Mariana Bitang surprinsa dand cu mopul intr-o sala de competitie. Fotografia ar fi fost suprinsa chiar la Campionatele Europene de Gimnastica

Antrenoarea Mariana Bitang a fost suprinsa dand cu mopul intr-o sala de sport, unde s-ar desfasura Campionatele Europene de Gimnastica. Autorul fotografiei, jurnalistul Dorin Chiotea, a explicat pe contul sau de Facebook prezenta unor galeti intr-un colt al salii: ploua. Directorul Salii Polivalente, Ionut Rusu, sustine ca informatia nu este adevarata.

Antrenoarea Mariana Bitang, surprinsa dand cu mopul la Campionatele Europene de Gimnastica de la Cluj

Antrenoarea Mariana Bitang a fost suprinsa dand cu mopul intr-o sala dedicata antrenamentelor la Campionatele Europene de Gimnastica de la Cluj-Napoca. Autorul fotografiei, jurnalistul Dorin Chiotea, a explicat pe contul sau de Facebook prezenta unor galeti intr-un colt al salii: ploua.

Vesti bune de la Campionatele Europene de gimnastica: Marian Dragulescu s-a calificat in finalele de la sol si sarituri

Gimnastul roman Marian Dragulescu a obtinut, miercuri, calificarea in finalele la sol si sarituri la Campionatele Europene care se desfasoara in aceste zile la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca,.

Marian Dragulescu, singurul roman calificat in finale la Campionatele Europene de gimnastica de la Cluj

Gimnastul Marian Dragulescu este singurul din delegatia masculina tricolora calificat in finale la Campionatele Europene individuale de la Cluj-Napoca, el urmand a evolua, sambata si duminica, la sol si sarituri, potrivit news. ro.

in cautarea gloriei pierdute. Astazi incep Campionatele Europene de Gimnastica

Campionatele Europene revin in Romania, in perioada 19-23 aprilie, la exact 60 de ani de la prima editie a competitiei feminine, care s-a desfasurat la Sala Floreasca, sub denumirea de Cupa Europei. De data aceasta, sperantele sunt destul de mici, singurii sportivi cu sanse reale la podium fiind batranii Marian Dragulescu, Catalina Ponor si Larisa Iordache.

suntemcuvoi: Romanii sunt invitati sa sustina echipa nationala la Campionatele Europene de Gimnastica de la Cluj

Cel mai important eveniment sportiv al anului in Romania are loc intre 19 si 23 aprilie la Cluj-Napoca, unde se vor desfasura Campionatele Europene de Gimnastica Artistica Petrom.

VIDEO Campionatele Europene de Gimnastica au inceput cu spectacol de lasere si dans popular romanesc

Un spectacol de lasere si un dans popular romanesc au marcat ceremonia de deschidere a Campionatelor Europene de Gimnastica Artistica Petrom, cel mai mare eveniment sportiv din Romania.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,234 seconds )