Libnet.ro
UNICEF

09:45

Catastrofa aviatica din Alpii francezi il arde puternic la buzunar pe asiguratorul german Allianz

Hotnews Hotnews,
 Catastrofa aviatica din Alpii francezi il arde puternic la buzunar pe asiguratorul german Allianz

Tragedia umana in urma catastrofei aviatice de saptamana trecuta, cand nava Airbus 4U9525 a companiei Germanwings s-a prabusit in Alpii francezi, nu poate fi masurata in cifre. Si totusi, cifrele incep sa circule, caci in afara de co-pilotul presupus faptas, sunt 149 de victime, iar sutelor de membri ai familiilor celor disparuti li se cuvin daune. Pentru acestia din urma, Allianz, principalul asigurator al Germanwings si Airbus, a infiintat un hotline si va acorda primele despagubiri in bani. Concernul de asigurari promite ajutor rapid si nebirocratic, o transa putandu-se ridica la cateva zeci de mii de euro. continuă pe Hotnews

Merkel: Tragedia aviatica din Alpii francezi ia o dimensiune total de neimaginat

Cancelarul german Angela Merkel a declarat joi ca tragedia aviatica de marti din Alpii francezi in care a fost implicat un avion Airbus de tip A320 apartinand companiei germane Germanwings ia o dimensiune total.

Tragedia aviatica din Alpii francezi: Pilotul automat al aeronavei, setat manual sa coboare altitudinea de 30 de metri

Datele din transponderul avionului Germanwings, care s-a prabusit marti in Franta, arata ca cineva a modificat manual altitudinea pilotului automat la mai putin de 30 de metri, sustine.

Doi cantareti de opera au murit in accidentul aviatic din Alpii Francezi

Doi cantareti de opera, Oleg Bryjak si Maria Radner, sunt printre cei care au murit, marti, in accidentul aviatic din Alpii Francezi, potrivit The Guardian. Bryjak si Radner se aflau la bordul avionului, dupa ce au avut un concert in Barcelona. Artistii au cantat in spectacolul Siegfired al lui Richard Wagner, pe scena Gran Teatre del Liceu.

Tragedia din Alpii francezi: A fost facut public numele pilotului inchis intentionat de Andreas Lubitz in afara cabinei

Patrick Sondenheimer ar fi numele pilotului din zborul Germanwings 9525, prabusit in Alpii francezi. Anuntul a fost facut de Reiner Sondenheimer, un barbat din Dusseldorf, Germania, care sustine ca este.

Declaratia unui pilot Germanwings despre efectuarea unui zbor, dupa tragedia din Alpii francezi: Puteai sa le citesti tulburarea pe fete

Un pilot in varsta de 48 de ani, Frank Woiton, care s-a oferit voluntar sa zboare dupa prabusirea avionului Airbus A 320 in Alpii francezi, a povestit trairile pe care le-a avut, dar si reactiile.

Slujba nationala de doliu, dedicata victimelor accidentului aerian din Alpii Francezi, prevazuta pentru 17 aprilie

O slujba nationala de doliu, dedicata celor 150 de persoane care au murit in urma prabusirii avionului Airbus A320 al companiei Germanwings, este prevazuta sa aiba loc la 17 aprilie, la Catedrala din Koln din.

Ultima fotografie facuta de unul dintre pasagerii avionului Germanwings, inainte de tragedia din Alpii francezi

Printre pasagerii care au pierit, marti, in tragedia aviatica din Alpii francezi, se numara si jurnalistul sportiv iranian, Hussein Javadi, care plecase spre Austria pentru a realiza cronica sportiva a unui meci.

Compania Germanwings ofera un prim ajutor de 50.000 de euro victimelor accidentului aviatic din Alpii francezi

Compania aeriana Germanwings ofera rudelor celor care si-au pierdut viata in urma prabusirii avionului Airbus 320 pana la 50. 000 de euro per pasager pentru a face fata cheltuielilor imediate, a.

Copilotul a prabusit intentionat avionul Airbus A 320 in Alpii Francezi

Potrivit procurorului din Marsilia, copilotul avionului Airbus A 320, prabusit, marti, in Alpii francezi, a prabusit intentionat avionul. Dupa iesirea pilotului din cabina, copilotul a refuzat in mod deliberat.

Concluzia procurorilor: Copilotul a prabusit intentionat avionul Airbus A 320 in Alpii Francezi

Potrivit procurorului din Marsilia, copilotul avionului Airbus A 320, prabusit, marti, in Alpii francezi, a prabusit intentionat avionul. Dupa iesirea pilotului din cabina, copilotul a refuzat in mod deliberat.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.206 seconds )