Libnet.ro
UNICEF

01:05

Slujba nationala de doliu, dedicata victimelor accidentului aerian din Alpii Francezi, prevazuta pentru 17 aprilie

B1 B1,
Slujba nationala de doliu, dedicata victimelor accidentului aerian din Alpii Francezi, prevazuta pentru 17 aprilie

O slujba nationala de doliu, dedicata celor 150 de persoane care au murit in urma prabusirii avionului Airbus A320 al companiei Germanwings, este prevazuta sa aiba loc la 17 aprilie, la Catedrala din Koln din. continuă pe B1

Primul martor al accidentului aerian din Franta: Deodata am auzit un zgomot puternic. Am crezut ca e cutremur

Lucille Polizzi este primul martor al accidentului care a avut loc marti, in Alpii Francezi. Acestia sunt muntii unde s-a prabusit aeronava care transporta 150 de oameni la bord, printre care un grup de 16 copii.

Compania Germanwings ofera un prim ajutor de 50.000 de euro victimelor accidentului aviatic din Alpii francezi

Compania aeriana Germanwings ofera rudelor celor care si-au pierdut viata in urma prabusirii avionului Airbus 320 pana la 50. 000 de euro per pasager pentru a face fata cheltuielilor imediate, a.

O slujba nationala de doliu este prevazuta la Catedrala din Koln, pentru victimele accidentului aviatic din Alpi

O slujba nationala de doliu, dedicata memoriei celor 150 de victime ale prabusirii avionului Airbus A320 al companiei Germanwings, este prevazuta sa aiba loc la 17 aprilie, la Catedrala din Koln vestul .

Accident avion A320: O slujba nationala de doliu este prevazuta pentru 17 aprilie, la Catedrala din Koln

O slujba nationala de doliu, dedicata memoriei celor 150 de victime ale prabusirii avionului Airbus A320 al companiei Germanwings, este prevazuta sa aiba loc la 17 aprilie, la Catedrala din Koln vestul Germaniei), au anuntat sambata surse oficiale germane, informeaza AFP.

Unul din pilotii avionului prabusit in Alpii Francezi, blocat in afara carlingii: Anchetatorii nu au descoperit cauza accidentului aerian

Unul din pilotii implicati in accidentul aerian din Franta, a parasit carlinga inainte ca avionul sa piarda altitudine si nu a mai putut intra inapoi, potrivit anchetatorilor, care au analizat.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )