Libnet.ro
UNICEF

17:45

Cate locuri mai sunt in gradinitele din Capitala.

România Liberă România Liberă,
Cate locuri mai sunt in gradinitele din Capitala.

Peste 3. 000 de locuri libere pentru anul scolar 2013-2014 sunt inregistrate la gradinitele din Capitala, in timp ce la clasa pregatitoare mai pot fi ocupate 1. 463 de locuri, iar la clasa I, 1. 386, conform datelor centralizate de Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti ISMB). Cele mai multe locuri disponibile 719) sunt in sectorul 1, iar cele mai putine 191), in sectorul 3. continuă pe România Liberă

ISMB: Peste 3.000 de locuri libere in gradinitele din Bucuresti

Peste 3. 000 de locuri libere pentru anul scolar 2013-2014 sunt inregistrate la gradinitele din Capitala, in timp ce la clasa pregatitoare mai pot fi ocupate 1. 463 de locuri, iar la clasa I, 1. 386, conform.

Peste 3.000 de locuri libere in gradinitele din Bucuresti

Peste 3. 000 de locuri libere pentru anul scolar 2013-2014 sunt inregistrate la gradinitele din Capitala, in timp ce la clasa pregatitoare mai pot fi ocupate 1. 463 de locuri, iar la clasa I, 1. 386, conform datelor centralizate de Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti ISMB).

Ambasadorul Cristian Istrate a fost transferat la Spitalul Floreasca din Capitala

Seful Misiunii permanente a Romaniei pe langa organizatiile internationale de la Viena, Cristian Istrate, ranit intr-un accident produs la sfarsitul saptamanii trecute in judetul Sibiu, a fost transferat sambata la Spitalul Floreasca din Capitala, a declarat, pentru Mediafax, medicul Mircea Beuran.

Barbatul ucis de tren la iesirea din Capitala este patronul echipei de fotbal FC Stefanesti

Barbatul care a murit, astazi, dupa ce masina acestuia a fost lovita de un tren de persoane, la trecerea la nivel cu calea ferata de pe Soseaua Petricani, la iesirea din Capitala spre Pipera, judetul Ilfov, este patronul echipei de fotbal FC.

Administratorul a doua mall-uri din Capitala este anchetat pentru piraterie software

Politistii fac sase perchezitii la sediul si punctele de lucru ale unei firme care are in administrare doua mall-uri din Capitala, reprezentantii societatii fiind suspectati de piraterie software, scrie Mediafax .

Perchezitii la sediile unei firme care administreaza doua mall-uri din Capitala, suspecta de piraterie software

Politistii fac, miercuri, sase perchezitii la sediul si punctele de lucru ale unei firme care are in administrare doua mall-uri din Capitala, reprezentantii societatii fiind suspectati de piraterie software, informeaza Mediafax.

VIDEO Perchezitii la sediile unei firme care administreaza doua mall-uri din Capitala, suspecta de piraterie software

Politistii fac, miercuri, sase perchezitii la sediul si punctele de lucru ale unei firme care are in administrare doua mall-uri din Capitala, reprezentantii societatii fiind suspectati de piraterie software, informeaza Mediafax.

S-a nascut la Galati si a fost unul dintre cei mai importanti spioni din al Doilea Razboi Mondial

Unul dintre cei mai importanti spioni din cel de-al Doilea Razboi Mondial isi are originile in Romania. Este vorba despre Vera Atkins, un spion englez de origine romana, care s-a nascut la Galati. Iata.

Imagini EXCLUSIVE. Gerard Butler, unul dintre cei mai vanati burlaci din lume, in Romania

Celebrul actor scotian Gerard Butler, unul dintre cei mai vanati burlaci din lume, a sosit in Romania. Butler a venit pentru prima oara sa viziteze tara natala a iubitei sale, Madalina Ghenea. imbracati i.

Cel mai tanar primar din SUA are 4 ani si se ghideaza dupa sistemul Theodore Roosevelt

Robert Bobbie Tufts isi va incheia in cateva saptamani un nou ciclu din scurta sa viata, care l-a facut sa ajunga, la varsta de numai 4 ani, cel mai tanar primar din SUA, informeaza EFE, conform.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2421 seconds )