Libnet.ro
UNICEF

00:07

Bo, catelul familiei Obama, inspecteaza decoratiunile de Craciun de la Casa Alba

Antena3 Antena3,
Bo, catelul familiei Obama, inspecteaza decoratiunile de Craciun de la Casa Alba

Sarbatorile de iarna se apropie cu repeziciune iar cainele familiei Obama, Bo, a si pornit in inspectie prin resedinta prezidentiala, scrie huffingtonpost. com. Casa Alba a publicat pe YouTube un clip in. continuă pe Antena3

Cainele familiei Obama, Bo, inspecteaza aranjamentele de Craciun din Casa Alba (VIDEO)

Cum sarbatorile de iarna se apropie cu pasi repezi, decoratiunile au fost deja instalate la Casa Alba din Washington. Dar inainte ca cei 90. 000 de vizitatori care-i vor calca pragul, cainele familiei Obama, pe.

Barack Obama l-a invitat joi pe Mitt Romney la un pranz privat la Casa Alba

Presedintele american Barack Obama l-a invitat pe fostul sau adeversar Mitt Romney la un pranz privat, joi, la Casa Alba. Evenimentul va avea loc in sala de mese situata langa Biroul Oval, iar presa nu va acces.

Obama si Romney se vor intalni joi pentru discutii la Casa Alba

Presedintele american Barack Obama l-a invitat pe fostul sau adversar la alegerile prezidentiale din 6 noiembrie, Mitt Romney, pentru o intalnire privata la Casa Alba, a anuntat miercuri purtatorul de cuvant Jay Carney, informeaza AFP.

Barack Obama l-a invitat pe Mitt Romney la un pranz privat la Casa Alba, joi.

Presedintele american Barack Obama l-a invitat pe fostul sau adeversar in alegerile prezidentiale de la 6 noiembrie, republicanul Mitt Romney, joi, la Casa Alba, la un pranz privat, a anuntat miercuri un purtator de cuvant, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Pranzul va avea loc in sala de mese privata a presedintelui, situata langa Biroul Oval, iar presa nu are acces la eveniment, a precizat, citat intr-un comunicat, Jay Carney, purtatorul de cuvant al Casei Albe Estre vorba despre prima .

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2344 seconds )