Libnet.ro
UNICEF

19:30

Cati bani au castigat anul trecut Adrian Streinu-Cercel si Alexandru Rafila

Antena3 Antena3,
Cati bani au castigat anul trecut Adrian Streinu-Cercel si Alexandru Rafila

Parlamentarii PSD Adrian Streinu-Cercel si Alexandru Rafila, medici la Institutul de Boli Infectioase Matei Bals din Bucuresti, sunt nelipsiti de la televizor de cand a inceput pandemia de COVID-19. Expertiza lor in domeniul medical este importanta si sunt foarte apreciati in domeniul lor. Tocmai de aceea, nici veniturile lor nu sunt de neglijat. continuă pe Antena3

Cat au castigat anul trecut Adrian Streinu-Cercel si Alexandru Rafila, cei mai titrati medici ai tarii de la inceputul pandemiei

Parlamentarii PSD Adrian Streinu-Cercel si Alexandru Rafila, medici la Institutul de Boli Infectioase Matei Bals din Bucuresti, cei mai des auziti in tara de cand a inceput pandemia, au sume consistente in conturi, detinand si apartamente. Rafila pluseaza si cu terenuri, fiind mai bogat decat Streinu-Cercel, conform declaratiilor de avere ale acestora, consultate de Hotnews.

Cati bani a castigat Adrian Streinu-Cercel in 2020. Senatorul PSD si-a dublat veniturile in pandemie

Senatorul PSD, Adrian Streinu-Cercel este una din cele mai vizibile personalitati medicale din Romania, datorita crizei in care ne aflam. inainte de a fi senator, Adrian Streinu-Cercel a fost timp de 25 de ani managerul spitalului Matei Bals. in toti acesti ani profesorul Streinu-Cercel a strans o avere considerabila, spun sursele. Aceleasi sruse spun ca .

Cine este Aurelia Surulescu, sefa ARR despre care s-a spus ca avea un salariu de 18.000 de euro. Cati bani a incasat ea in realitate

Ce detalii se cunosc despre Aurelia Surulescu? Sefa ARR a intrat in atentia tuturor dupa ce s-a spus ca ar avea un salariu de 18. 000 de euro. Ce sume a incasat in realitate? Salariul real al Aureliei Surulescu, sefa ARR Aurelia Surulescu a intrat in atentia tuturor dupa ce s-a spus ca ar castigat nu .

Lovitura crunta pentru soferi! Cati bani ar putea sa plateasca pentru locul de parcare

Noua veste importanta pentru soferi! Cati bani ar putea sa plateasca pentru locul de parcare de acum? Toti conducatorii auto trebuie sa ia asta la cunostinta. Care sunt noile modificari? Veste pentru soferi. Cat ar putea sa plateasca pentru locul de parcare? Bucurestenii cu masini urmeaza sa-si faca griji din cauza unei legi care e .

Cati bani ia Carmen Serban pe casa de lux din Pipera. Artista nu sta la discutii, a luat o decizie majora

Dupa ce Brigitte si Florin Pastrama au anuntat, acum cateva zile, ca vor pleca definitiv din Romania, acum o alta vedeta celebra se muta din tara pentru a se stabili pe pamant britanic. Cati bani ia Carmen Serban pe casa de lux din Pipera. Artista nu sta la discutii, a luat o decizie majora si .

Alex Bodi i-a imbogatit pe lautari. Cati bani le-a dat la petrecerea din arestul de la domiciliu

Alex Bodi i-a imbogatit pe lautari. Cati bani le-a dat la petrecerea din arestul de la domiciliu. Se pare ca omul de afaceri a uitat-o complet pe Bianca Dragusanu si se distreaza de zile mari, chiar daca nu-si poate parasi locuinta. Viitorul sot al Dariei Radionova a dat o petrecere de pomina, unde i-a avut .

Cati bani vor primi familiile victimelor incendiului devastator de la Matei Bals. Anunt important de la Guvern

Primul ministru Florin Citu a facut un anunt adresat familiilor victimelor incendiului devastator de la Institutul Matei Bals. Premierul a declarat ca se vor da bani pentru fiecare persoana afectata de incendiu. Despre ce suma este vorba? Bani de la Guvern pentru familiile victimelor de la Bals Premierul a anuntat in cadrul conferintei de presa .

Cati bani a cerut Andreea Tonciu sa apara la Antena. Suma este incredibil de mare

Dupa terminarea show-ului Bravo, ai stil, de la Kanal D, Andreea Tonciu declara cu insistenta in interviurile televizate ca doreste ca revenirea ei pe sticla sa nu se sfarseasca aici. Doritoare de noi proiecte, bruneta a fost contactata de Antena Stars pentru a face parte din emisiunea Mamici de pitici, cu lipici. Evolutia remarcabila si .

Brigitte si Florin Pastrama pleaca din Romania. Cati bani vor sa dea pe casa, doar avansul e incredibil

Asta e aroganta suprema. Brigitte si Florin Pastrama pleaca definitiv din Romania si vor sa se mute intr-o tara maicalda. in timp ce majoritatea vedetelor evadeaza in Dubai sau Maldive pentru cateva saptamani de relaxare, sotii Pastrama vor sa se stabileasca acolo permanent. Ce doi au contactat un agent imobiliar din Dubai si au facut, .

VALENTIN TATARU, ING BANK: Necesarul de finantare al Romaniei va fi doar marginal mai mic in 2021 fata de anul trecut

In termeni nominali necesarul de finantare al Romaniei va fi doar marginal mai mic in 2021 comparativ cu cel de anul trecut, considera Valentin Tataru, economistul-sef al ING Bank Romania. in 2020, necesarul de finantare al Romaniei deficit + refinantari) a fost de peste 140 de miliarde de lei la un deficit de 9,8% din PIB. Bugetul pe anul acesta ar trebuit sa fie publicat candva saptamana aceasta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1969 seconds )