Libnet.ro
UNICEF

16:15

Cat au castigat anul trecut Adrian Streinu-Cercel si Alexandru Rafila, cei mai titrati medici ai tarii de la inceputul pandemiei

Adevărul Adevărul,
Cat au castigat anul trecut Adrian Streinu-Cercel si Alexandru Rafila, cei mai titrati medici ai tarii de la inceputul pandemiei

Parlamentarii PSD Adrian Streinu-Cercel si Alexandru Rafila, medici la Institutul de Boli Infectioase Matei Bals din Bucuresti, cei mai des auziti in tara de cand a inceput pandemia, au sume consistente in conturi, detinand si apartamente. Rafila pluseaza si cu terenuri, fiind mai bogat decat Streinu-Cercel, conform declaratiilor de avere ale acestora, consultate de Hotnews. continuă pe Adevărul

Cati bani au castigat anul trecut Adrian Streinu-Cercel si Alexandru Rafila

Parlamentarii PSD Adrian Streinu-Cercel si Alexandru Rafila, medici la Institutul de Boli Infectioase Matei Bals din Bucuresti, sunt nelipsiti de la televizor de cand a inceput pandemia de COVID-19. Expertiza lor in domeniul medical este importanta si sunt foarte apreciati in domeniul lor. Tocmai de aceea, nici veniturile lor nu sunt de neglijat.

DOCUMENT Ce avere au Adrian Streinu Cercel si Alexandru Rafila, medicii-vedeta ai pandemiei, proaspeti parlamentari PSD

Adrian Streinu Cercel si Alexandru Rafila, medici la Institutul de Boli Infectioase Matei Bals din Bucuresti si, mai nou, parlamentari PSD, sunt doi oameni bogati. Cei doi medici-vedeta ai pandemiei au sume consistente in conturi, apartamente, iar Alexandru Rafila exceleaza si la capitolul terenuri. Ca detaliu de culoare, Alexandru Rafila este mai bogat decat Adrian Streinu Cercel, arata datele din declaratiile de avere depuse de cei doi medici la Parlament, consultate de HotNews. ro.

VALENTIN TATARU, ING BANK: Necesarul de finantare al Romaniei va fi doar marginal mai mic in 2021 fata de anul trecut

In termeni nominali necesarul de finantare al Romaniei va fi doar marginal mai mic in 2021 comparativ cu cel de anul trecut, considera Valentin Tataru, economistul-sef al ING Bank Romania. in 2020, necesarul de finantare al Romaniei deficit + refinantari) a fost de peste 140 de miliarde de lei la un deficit de 9,8% din PIB. Bugetul pe anul acesta ar trebuit sa fie publicat candva saptamana aceasta.

Se taie salariile bugetarilor? Anul trecut s-au platit 110 miliarde de lei. Premierul cere reducerea cheltuielilor de personal

Salariile celor putin peste 1,2 milioane de bugetari au costat anul trecut nu mai putin de 110 miliarde de lei, potrivit afirmatiilor facute luni de premierul Florin Citu, care a subliniat ca minittrii trebuie sa vina cu un plan de reducere a acestor cheltuieli.

Peste 2,7 tone de peste, confiscate de politisti de la braconieri, anul trecut

Peste 2,7 tone de peste au confiscat politistii ialomiteni, anul trecut, de la braconieri, fiind constatate 89 de infractiuni in domeniul piscicol.

Un numar de 40 de persoane, ucise in accidente rutiere anul trecut in judetul Ialomita

Mai putine accidente grave de circulatie, in scadere cu 15%, s-au inregistrat anul trecut in judetul Ialomita. Cu toate acestea, 40 de persoane au fost ucise in tragedii rutiere.

Alphabet inregistreaza o crestere record a veniturilor. Cat a castigat din Google Cloud si YouTube

Alphabet, compania care detine Google, a inregistrat venituri record pentru ultimul trimestru fiscal din anul trecut de 56,8 miliarde de dolari, cu 23% mai mare fata de aceeasi perioada a anului trecut. Cat din aceste venituri se datoreaza vanzarilor din Search, YouTube si Cloud.

Cate firme au fost suspendate anul trecut. Cele mai afectate domenii si judete

In comparatie cu anul 2019 mediul antreprenorial in anul 2020 a inregistrat scaderi atat in ce priveste radierea profesionistilor, cat si in ce priveste numarul de inmatriculari, dizolvari si suspendari, conform datelor Oficiului National al Registrului Comertului ONRC), interpretate si centralizate de REGnet. ro.

A crescut numarul incendiilor in Ialomita. Pompierii au intervenit anul trecut in 279 de cazuri

In anul 2020, subunitatile ISU Ialomita au desfasurat 7. 860 de interventii in medie 21,47 pe zi), din care 6. 705 au reprezentat interventii SMURD si 1. 155 au fost interventii pentru situatii de urgenta. Numarul incendiilor a fost in crestere, pompierii actionand pentru stingerea flacarilor in 279 de cazuri.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2247 seconds )