Libnet.ro
UNICEF

07:00

Cati bani cerea chirurgul fals italian pentru un implant mamar

Antena3 Antena3,
Cati bani cerea chirurgul fals italian pentru un implant mamar

Judecatoria Sectorului 1 a decis arestarea preventiva pentru 30 de zile a cetateanului italian Matteo Politi, informeaza Politia Capitalei. Matteo Politi a lucrat ca medic de chirurgie plastica pentru cinci uni. continuă pe Antena3

BOMBA zilei! S-A AFLAT cati BANI cerea medicul FALS pentru OPERATIILE ESTETICE! Avea MULTE cliente

Scandalul cu medicul fals a uimit Romania! S-a aflat cati bani cereaMatteo Politi pentru operatiile estetice.

Chirurgul fals italian a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Magistratii Judecatoriei Sectorului 1 au dispus arestarea preventiva pentru 30 de zile pentru chirurgul fals italian, acesta fiind acuzat de trei infractiuni, inselaciune in forma continuata si simpla si de exercitarea fara drept a profesiei, potrivit Mediafax. Matteo Politi, italianul acuzat ca a operat in mai multe clinici private din Bucuresti, desi avea doar opt clase, a fost prins, miercuri, in timp ce incerca sa fuga din tara.

Politistul roman care e mai tare decat chirurgul fals din Italia. A condus 20 de ani fara permis, a deschis coloana oficiala a presedintelui Romaniei, iar apoi s-a facut preot

Romania s-a involburat la auzul vestii ca un parcagiu italian, Matteo Politi, opera la clinici particulare sub titulatura de chirurg estetician, uitand, insa, de povestea lui Augustin Capalnas. Acesta.

O gravida din Satu Mare si-a scos copilul la vanzare pe Facebook. Cati bani cere femeia

O femeie gravida din Satu Mare s-a gandit ca ar putea face rost de niste bani din vanzarea copilului ei inca nenascut si a dat un anunt pe Facebook, pe un grup dedicat mamelor. Suma ceruta de femeie este.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )