Libnet.ro
UNICEF

10:00

Cati bani au primit complicii in atentatul din Bulgaria, soldat cu 6 morti si 35 de raniti

Antena3 Antena3,
Cati bani au primit complicii in atentatul din Bulgaria, soldat cu 6 morti si 35 de raniti

Cei doi presupusi complici in atentatul antiisraelian comis in Bulgaria in iulie 2012 au primit, in Australia si Canada, viramente bancare in valoare totala de 100. 000 de dolari, scrie ziarul bulgar 24 Ceasa in. continuă pe Antena3

ATENTAT BURGAS. Cati bani au primit complicii atentatorilor.

Cei doi presupusi complici in atentatul antiisraelian comis in Bulgaria in iulie 2012 au primit, in Australia si Canada, viramente bancare in valoare totala de 100. 000 de dolari, scrie ziarul bulgar 24 Ceasa in editia de vineri, relateaza Mediafax. Banii proveneau de la aripa armata a miscarii Hezbollah si erau destinati atat atentatului comis la 18 iulie 2012 pe aeroportul de la Burgas est), soldat cu sase morti si 35 de raniti, cat si unor misiuni de recunoastere in alte tari, scrie .

Cati bani au primit echipele romanesti de fotbal pentru participarea in competitiile europene.

UEFA a dat publicitatii, marti, sumele incasate de echipele participante in Liga Europei si Liga Campionilor inca de la inceputul competitiei, transmite Mediafax. Astfel, clubul CFR Cluj a incasat suma de 17. 000 milioane de euro in urma participarii in editia 2012/2013 a Ligii Campionilor, suma mai mica decat cea primita de Otelul, 18. 000 de euro, echipa ce nu a obtinut nici un punct in grupele competitiei. CFR Cluj, care a strans 10 puncte, ratand la rezultate directe cu .

USL isi rectifica situatia financiara pe 2012. Cati bani sunt in plus.

Uniunea Social Liberala USL) a rectificat situatia financiara declarata pentru anul 2012, cu peste 10% din total veniturilor obtinute, dupa ce a descoperit sume suplimentare de 1. 729 de lei care ar fi intrat sub incidenta Legii privind finantarea partidelor politice, transmite Mediafax. USL precizeaza intr-o rectificare aparuta in Monitorul Oficial ca, fata de cele declarate in 1 aprilie, a avut in 2012 venituri mai mari cu 1. 729 de lei. Cea mai mare suma provine din donatii din .

Patru ambarcatiuni de lux, incendiate in portul Nesebar din Bulgaria. Focul ar fi fost pus intentionat

Patru ambarcatiuni de lux au fost incendiate in Bulgaria, in portul din statiunea Nesebar. Potrivit martorilor, focul a pornit de la iahtul unui deputat si s-a extins la celelalte trei din apropiere. Iahtul politici.

Primele imagini cu accidentul feroviar din Spania, soldat cu 77 de morti si 143 de raniti (VIDEO)

Primele imagini cu accidentul feroviar din Spania, in urma caruia au murit 77 de persoane si 143 de persoane au fost ranite, surprinse de camerele de supraveghere, au fost postate pe internet. Presedintele regiunii.

Primele imagini cu accidentul feroviar din Spania, soldat cu 78 de morti si 143 de raniti (VIDEO)

Primele imagini cu accidentul feroviar din Spania, in urma caruia au murit 78 de persoane si 143 de persoane au fost ranite, surprinse de camerele de supraveghere, au fost postate pe internet. Presedintele regiunii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2462 seconds )