Libnet.ro
UNICEF

20:00

Cati bani vor fi cheltuiti pentru asfaltarea celor 1.200 de kilometri de drumuri si de unde vor fi luati acestia

Adevărul Adevărul,
Cati bani vor fi cheltuiti pentru asfaltarea celor 1.200 de kilometri de drumuri si de unde vor fi luati acestia

Programul Drumuri bune pentru Moldova, anuntat recent de catre liderul PDM, oligarhul Vlad Plahotniuc, care prevede reabilitarea a circa 1. 200 de kilometri de drumuri din satele Republicii Moldova, va costa circa 1. 6 miliarde de lei. Anuntul a fost facut de catre Ministerul Economiei printr-un comunicat de presa. continuă pe Adevărul

S-a aflat! De cati bani ai nevoie pentru a fi fericit

Se spune ca banii nu aduc fericirea, ci numarul lor. Un grup de cercetatori de la Purdue University a dorit sa vada de cati bani este nevoie pentru a fi multumit si linistit. Acestia au venit cu o.

Cati bani vor primi, de fapt, medicii in mana dupa majorarea salariala

Desi se vehicula ideea ca un medic primar cu cea mai inalta gradatie va primi 15. 000 de lei salariu incepand cu luna martie, acesta va ramane in buzunar, dupa plata contributiilor sociale, cu 9. 100 de lei.

Cati bani a castigat Conchita dupa ce a castigat Eurovisionul in 2014!

A uimit o lume intreaga dupa ce a castigat Eurovisionul in anul 2014 cu piesa Rise like a Phoenix, insa Conchita nu a cunoscut o cariera remarcabila dupa acest moment. Conchita se pregateste acum sa dea lovitura ca actrita.

De ce nu face Primaria Capitalei publice ofertele depuse de concurenti la licitatia pentru achizitia celor 400 de autobuze

Primaria Capitalei a anuntat recent castigatorul licitatiei pentru furnizarea celor 400 de autobuze noi - Asocierea Otokar Europe Sas - Otokar Otomotiv Ve Savunma Sanayi SA. - pretul unui autobuz fiind in medie de circa 250. 000 euro. In mediul online au aparut mai multe informatii ca autobuzele Mercedes, cumparate de Primaria Cluj ar fi mai ieftine decat cele achizitionate de la firma turceasca, iar municipalitatea a negat acest lucru, licitatia de la Cluj fiind anulata. Pentru a lamuri situatia, HotNews. ro a solicitat Primariei Capitalei ofertele financiare depuse de ceilalti concurenti, inclusiv Mercedes, insa reprezentantii institutiei spun ca nu pot face publice cifrele pana la finalizarea contestatiilor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1987 seconds )