Libnet.ro
UNICEF

06:00

Se cauta o solutie diplomatica pentru conflictul din estul Ucrainei

Antena3 Antena3,
Se cauta o solutie diplomatica pentru conflictul din estul Ucrainei

Liderii vest-europeni se straduiesc sa gaseasca o solutie diplomatica pentru conflictul din estul Ucrainei, unde luptele sunt tot mai intense. Cancelarul Angela Merkel a discutat cu presedintele Barack. continuă pe Antena3

EXPLOZIE puternica la o fabrica chimica din estul Ucrainei (VIDEO)

O explozie puternica a avut loc la o fabrica de mase chimice din Donetk, in estul Ucrainei, au anuntat luni separatistii prorusi pe un canal propriu de informare. Atacul a avut loc noaptea trecuta, potrivit.

Ultima SANSA pentru Vladimir Putin. America pregateste iNARMAREA Ucrainei

Liderii vest-europeni se straduiesc sa gaseasca o solutie diplomatica pentru conflictul din estul Ucrainei, unde luptele sunt tot mai intense. Cancelarul Angela Merkel a discutat cu presedintele Barack Obama si c.

PERICOL: conflictul din Ucraina, extins in tarile vecine

Conflictul armat din estul Ucrainei s-ar putea extinde in tarile invecinate, inclusiv in Bulgaria, a avertizat sambata ambasadorul ucrainean la Sofia, Mikola Baltaji, intr-un interviu pentru postul bTV, citat de site-ul Novinite. com.

Serviciile de informatii germane estimeaza ca 50.000 de persoane au fost ucise in estul Ucrainei

Aproximativ 50. 000 de persoane ar fi fost ucise in conflictul armat din estul Ucrainei, potrivit unei estimari a serviciilor de informatii germane care depaseste cu mult cifrele oficiale, relateaza Europa Libera in pagina electronica.

Conflictul din Ucraina s-ar putea extinde in tarile vecine, afirma ambasadorul ucrainean la Sofia

Conflictul armat din estul Ucrainei s-ar putea extinde in tarile invecinate, inclusiv in Bulgaria, a avertizat sambata ambasadorul ucrainean la Sofia, Mikola Baltaji, .

Noua soldati morti si 26 raniti in estul Ucrainei

Noua soldati ucraineni au fost ucisi si 26 raniti in luptele dintre fortele guvernamentale ucrainene si rebelii separatisti prorusi in ultimele 24 de ore in regiunile din estul Ucrainei, a anuntat luni.

Rusia a trimis 1.500 de militari in estul Ucrainei in ultimele zile, acuza Kievul

Aproximativ 1. 500 de militari rusi au ajuns in ultimele zile in estul Ucrainei, acuza Administratia prooccidentala de la Kiev. Circa 1. 500 de militari rusi, 300 de piese de echipamente militare, inclusiv sisteme.

Conflictul din Ucraina domina agenda discutiilor la Conferinta pentru Securitate de la Munchen

Conflictul din Ucraina a dominat agenda discutiilor din prima zi a Conferintei pentru Securitate de la Munchen, subiectul unei eventuale livrari de arme fortelor ucrainene generand opinii divergente in randul politicienilor si expertilor care participa la reuniune, relateaza Euronews, citat de Mediafax.

Angela Merkel: in conflictul din Ucraina este in joc pacea in Europa

Cancelarul german Angela Merkel a atentionat luni la Washington ca, in conflictul din Ucraina, este in joc pacea in Europa, daca este pus sub semnul intrebarii principiul integritatii teritoriale pe.

SIF Moldova - Neintrunire cvorum pentru AGA din 09.02.2015

SIF Moldova - Neintrunire cvorum pentru AGA din 09.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2546 seconds )