Libnet.ro
UNICEF

13:00

EXPLOZIE puternica la o fabrica chimica din estul Ucrainei (VIDEO)

Antena3 Antena3,
EXPLOZIE puternica la o fabrica chimica din estul Ucrainei (VIDEO)

O explozie puternica a avut loc la o fabrica de mase chimice din Donetk, in estul Ucrainei, au anuntat luni separatistii prorusi pe un canal propriu de informare. Atacul a avut loc noaptea trecuta, potrivit. continuă pe Antena3

ONU: Peste 1,6 milioane de refugiati, din cauza conflictului din estul Ucrainei

Aproximativ 1,6 milioane de persoane si-au parasit locuintele din cauza conflictului separartist din estul Ucrainei, arata inaltul Comisariat ONU pentru Refugiati UNHCR). Ministerul ucrainean pentru.

Teroristii din estul Ucrainei au atacat un grup de observatori ai misiunii OSCE

Teroristii din estul Ucrainei au atacat un grup de observatori ai misiunii OSCE care-si desfasura activitatea pe teren in aceasta regiune, informeaza site-ul ucrainean Unian cu referire la un comunicat al serviciului de presa al organizatiei.

Noua soldati morti si 26 raniti in estul Ucrainei

Noua soldati ucraineni au fost ucisi si 26 raniti in luptele dintre fortele guvernamentale ucrainene si rebelii separatisti prorusi in ultimele 24 de ore in regiunile din estul Ucrainei, a anuntat luni.

Serviciile de informatii germane estimeaza ca 50.000 de persoane au fost ucise in estul Ucrainei

Aproximativ 50. 000 de persoane ar fi fost ucise in conflictul armat din estul Ucrainei, potrivit unei estimari a serviciilor de informatii germane care depaseste cu mult cifrele oficiale, relateaza Europa Libera in pagina electronica.

Ucraina: Explozie la o uzina chimica din Donetk

O explozie puternica a avut loc la o uzina chimica din Donetk, in estul Ucrainei, au anuntat luni separatistii pe un site, relateaza CNN, citat de Mediafax.

EXPLOZIE PUTERNICA intr-un bloc din Galati

O explozie puternica s-a produs, luni seara, intr-un bloc de locuinte din municipiul Galati, din cauza unui boiler electric care s-a supraincalzit, in urma deflagratiei nefiind inregistrate victime, ci doar.

Explozie puternica intr-un bloc de locuinte din Galati

O explozie puternica s-a produs, luni seara, intr-un bloc de locuinte din municipiul Galati, din cauza unui boiler electric care s-a supraincalzit. in urma deflagratiei nu au fost inregistrate victime, ci doar.

Rusia a trimis 1.500 de militari in estul Ucrainei in ultimele zile, acuza Kievul

Aproximativ 1. 500 de militari rusi au ajuns in ultimele zile in estul Ucrainei, acuza Administratia prooccidentala de la Kiev. Circa 1. 500 de militari rusi, 300 de piese de echipamente militare, inclusiv sisteme.

Rusia isi testeaza noile capacitati militare in estul Ucrainei

Ucraina reprezinta un teren de testare a noilor capacitati militare ale Rusiei, afirma analistul Keir Giles, de la Centrul pentru Studierea Conflictelor din Oxford, citat de BBC News. Potrivit analistului, de la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2003 seconds )