Libnet.ro
UNICEF

06:30

SIF Moldova - Neintrunire cvorum pentru AGA din 09.02.2015

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SIF Moldova - Neintrunire cvorum pentru AGA din 09.02.2015

SIF Moldova - Neintrunire cvorum pentru AGA din 09. continuă pe Ziarul Bursa

Gheorghe Albu, ales administrator la SIF Moldova

Actionarii SIF Moldova l-au ales pe fostul deputat Gheorghe Albu pe pozitia de administrator, vacantata prin retragerea avizului pentru Andrei Hrebenciuc, cercetat de procurori in cazul retrocedarilor ilegale de paduri.

Gheorghe Albu, fostul deputat PDL, a fost ales membru in CA al SIF Moldova

Fostul deputat PDL Gheorghe Albu a fost ales membru in Consiliul de Administratie CA) al SIF Moldova SIF2), pe locul lasat vacant in luna decembrie de Andrei Hrebenciuc, arestat preventiv in perioada octombrie-decembrie intr-un dosar privind.

Se cauta o solutie diplomatica pentru conflictul din estul Ucrainei

Liderii vest-europeni se straduiesc sa gaseasca o solutie diplomatica pentru conflictul din estul Ucrainei, unde luptele sunt tot mai intense. Cancelarul Angela Merkel a discutat cu presedintele Barack.

ASF a avizat reducerea cvorumurilor pentru AGA la SIF Moldova

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) a avizat reducerea cvorumurilor necesare adunarilor generale de la SIF2 Moldova, operata prin schimbarea actului constitutiv, dupa modificarea legii pietei de capital 297/2004.

Probleme pentru bancile din Grecia

Moodys Investors Service a revizuit in scadere cu o treapta ratingurile pe termen lung a cinci banci din Grecia, toate calificativele fiind plasate sub revizuire, cu implicatii negative, se arata intr-un comunicat al agentiei de evaluare financiara.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )