Libnet.ro
UNICEF

15:00

Cauza incendiului de la Consiliul Judetean si Prefectura Caras-Severin ar fi fost flacara unei lampi cu care s-au facut lucrari la casa liftului

Adevărul Adevărul,
Cauza incendiului de la Consiliul Judetean si Prefectura Caras-Severin ar fi fost flacara unei lampi cu care s-au facut lucrari la casa liftului

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Caras-Severin a anuntat cauza producerii incendiului de la sediul Consiliului Judetean si Prefecturii Caras-Severin, fiind vorba despre flacara unei lampi cu care s-au facut lucrari la casa liftului. continuă pe Adevărul

UPDATE Resita: Incendiu in cladirea in care functioneaza Primaria si Consiliul Judetean. Focul a fost stins dupa aproape 2 ore (VIDEO)

Un incendiu a cuprins marti seara, cladirea in care isi au sediulPrimaria si Consiliul Judetean Caras-Severin. Pana la momentul redactarii acestei stiri nu a fost confirmata nici o victima, insa.

Zece partide si opt candidati s-au inscris in competitia electorala pentru Consiliul Judetean Alba. Un candidat de pe lista PSD, respins de BEJ

Zece formatiuni politice au depus liste de candidati pentru Consiliul Judetean Alba pana la expirarea termenului legal, 18 august, ora 24. De asemenea, in competitia pentru functia de presedinte al institutiei s-au inscris opt candidati.

Luptatorul K1 Catalin Morosanu, cap de lista la Consiliul Judetean Galati: Nu-mi place sa stau pe margine si sa latru

Luptatorul K1 Catalin Morosanu este cap de lista la Consiliul Judetean Galati din partea PNL, el precizand la RFI ca are un proiect sportiv, pe care vrea sa-l puna in practica, daca va ajunge consilier. Nu-mi place sa stau pe margine si sa latru, spune el.

Propunere-soc pentru Consiliul Judetean Timis! Condamnat pentru batai cu sabii, acum candidat PNL

Un condamnat la inchisoare pentru ca a taiat cu sabia mai multi oameni intr-un bar este pe loc eligibil pe lista de candidati PNL la Consiliul Judetean Timis.

USR Covasna acuza PMP ca a falsificat listele cu semnaturi pentru Consiliul Judetean

Conducerea Uniunea Salvati Romania USR) Covasna acuza Partidul Miscarea Populara PMP) ca a falsificat in mod grosolan lista cu semnaturile de sustinere a candidatului pentru Consiliul Judetean Covasna, Alexandru Teaca.

PNL a depus candidaturile pentru Consiliul Judetean Alba. Batalia pentru majoritate si in urmatorul mandat

Liberalii din Alba si-au depus luni, 17 august, candidaturile pentru Consiliul Judetean Alba, institutie pe care vor sa o controloleze si in mandatul 2020 - 2024.

Alianta USR-PLUS a depus candidaturile pentru Consiliul Judetean Alba. Cate mandate ar putea avea in urmatorii 4 ani

Alianta USR-PLUS a depus luni, 17 august, candidatii pentru Consiliul Judetean Alba si pentru functia de presedinte al institutiei.

FOTO Cauza incendiului care a distrus o hala cu mii de pui din localitatea buzoiana Glodeanu Silistea

Un numar de 12. 000 de pui de o zi au murit din cauza unui incendiu violent ce a cuprins o hala pentru cresterea puilor, in localitatea Glodeanu Silistea, din judetul Buzau. Flacarile au pornit de la un cablu electric defect.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )