Libnet.ro
UNICEF

10:00

Caz incredibil in Slobozia. Unui barbat i s-a deschis proces dupa ce a murit

Antena3 Antena3,
Caz incredibil in Slobozia. Unui barbat i s-a deschis proces dupa ce a murit

Un barbat care decedase a fost condamnat sa presteze munca in folosul comunitatii. Judecatoria Slobozia a deschis process pe numele barbatului, iar acesta a fost apoi pedepsit. Procesul a fost deschis. continuă pe Antena3

Crima odioasa in Republica Moldova. Cadavrul unui barbat a fost gasit intr-o fantana. Corpul era taiat in bucati

Cadavrul unui barbat a fost gasit intr-o fantana din Republica Moldova. Politistii cautau victima, care era data disparuta, in toate gospodariile din localitate, iar pe peretii unei case au observat.

Sirul de ilegalitati care au dus la decesul unui barbat de 47 de ani, calcat de remorca unui tractor

Ancheta declansata de politisti dupa ce un barbat de 47 de ani, din Badila, comuna Parscov, a murit calcat de remorca unui tractor a scos la iveala mai multe ilegalitati care au stat la originea tragediei. Vehiculul era condus de un adolescent care, pe langa faptul ca nu avea dreptul sa conduca, era si baut.

Disparitia misterioasa a unui barbat de 37 de ani din Husi. A plecat cu masina de o saptamana, lasandu-si actele acasa

Un barbat de 37 de ani din municipiul Husi, judetul Vaslui, este dat in urmarire generala, familia sa reclamandu-i disparitia de o saptamana.

L-au amenintat cu un cutit si i-au luat toti banii. Trei persoane, cautate de politie pentru maltratarea si jefuirea unui barbat

Politia solicita ajutorul societatii in vederea identificarii a trei persoane ce apar in imagini fotorobot. Indivizii sunt cautati pentru ca ar fi agresat fizic un barbat de 46 de ani, dupa care au sustras de la acesta mijloace financiare si au plecat intr-o directie necunoscuta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )