Libnet.ro
UNICEF

18:30

Cazacii, in spatele rapirii observatorilor OSCE in estul Ucrainei

Adevărul Adevărul,
Cazacii, in spatele rapirii observatorilor OSCE in estul Ucrainei

Diplomatii occidentali au motive intemeiate sa creada ca separatistii cazaci se afla in spatele rapirii celor opt observatori OSCE, la sfarsitul lunii mai in estul Ucrainei, potrivit publicatiei germane Der Spiegel. Sursele jurnalistilor germani sustin ca liderul cazacilor din Duma de la Moscova are puterea de a decide eliberarea lor. continuă pe Adevărul

Lavrov: Rusia este ingrijorata de intensificarea operatiunii militare in estul Ucrainei

Rusia se arata ingrijorata de intensificarea operatiunii militare in estul Ucrainei.

SUA avertizeaza Rusia ca nu vor accepta prezenta trupelor rusesti in estul Ucrainei. Rusia asteapta scuze de la Kiev, acuzand un incident la granita

Statele Unite au avertizat vineri ca nu vor accepta nici prezenta si nici interventia trupelor rusesti in estul Ucrainei, scrie AFP. Supraveghem situatia de aproape. Nu vom accepta, sub niciun pretext, folosirea fortelor militare rusesti in estul Ucrainei, a declarat un purtator de cuvant al Casei Albe.

Presedintia SUA: Nu vom accepta utilizarea fortelor militare ruse in estul Ucrainei

Presedintia americana avertizeaza ca Statele Unite nu vor accepta prezenta trupelor ruse in regiuni din estul Ucrainei, relateaza AFP. Urmarim situatia cu atentie. Nu vom accepta utilizarea fortelor.

Casa Alba: Nu vom accepta utilizarea fortelor militare ruse in estul Ucrainei

Presedintia americana a avertizat, vineri, ca Statele Unite nu vor accepta prezenta trupelor ruse in regiuni din estul Ucrainei, relateaza AFP. Urmarim situatia cu atentie. Nu vom accepta utilizarea fortelor.

Un lider a insurgentilor prorusi din estul Ucrainei a respins conditiile planului de pace propus de presedintele Porosenko

Un lider al insurgentilor prorusi din estul Ucrainei a respins vineri conditiile planului de pace propus de presedintele Petro Porosenko, explicand ca rebelii refuza dezarmarea daca trupele guvernamentale nu se.

Trei fosti presedinti ai Ucrainei sustin planul de pace propus de Porosenko pentru estul Ucrainei

Fostii presedinti ucraineni Leonid Kravciuk, Leonid Kucima si Viktor Iuscenko, au anuntat joi seara ca sustin planul de pace propus de actualul presedinte Petro Porosenko, privind solutionarea situatiei in estul Ucrainei.

UPDATE: Porosenko, plan de pace in 14 puncte pentru estul Ucrainei

Presedintele ucrainean Petro Porosenko a prezentat vineri un plan de pace in 14 puncte pentru estul separatist al tarii. Obiectivul planului este de a pune capat insurectiei separatiste proruse din estul tarii, a anuntat un post ucrainean privat de televiziune.

Porosenko ii cere ajutorul Angelei Merkel pentru solutionarea conflictului din estul Ucrainei

Presedintele ucrainean Petro Porosenko a indemnat-o pe Angela Merkel, cancelarul Germaniei, sa-l ajute sa solutioneze conflictul din estul tarii, o zona devastata de o insurectie separatista prorusa, a.

Porosenko vrea ajutorul lui Merkel in solutionarea conflictului din estul Ucrainei

Presedintele ucrainean, miliardarul Petro Porosenko , a facut un apel la Angela Merkel si alti lideri ai lumii sa il ajute in solutionarea conflictului din estul tarii, zona afectata de insurectia prorusa, a anuntat luni serviciul de.

Porosenko cere ajutorul lui Merkel pentru a solutiona conflictul din estul Ucrainei

Presedintele ucrainean Petro Porosenko a indemnat-o pe Angela Merkel, cancelarul Germaniei, sa-l ajute sa solutioneze conflictul din estul tarii, o zona devastata de o insurectie separatista prorusa, a anuntat luni serviciul de presa al presedintiei, relateaza AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2497 seconds )