Libnet.ro
UNICEF

15:31

Cazanciuc a discutat cu membrii Comisiei juridice despre Codul Penal.

România Liberă România Liberă,
Cazanciuc a discutat cu membrii Comisiei juridice despre Codul Penal.

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a declarat, vineri, ca a discutat cu reprezentantii Comisiei Juridice despre argumentele unor solutii din Codul penal si motivele pentru care au fost alese acestea la elaborarea Codului, conform Mediafax. A fost o intalnire in care, impreuna cu colegii mei, am prezentat argumentele unor solutii din Codul penal, de ce s-au ales anumite solutii atunci cand s-a elaborat Codul penal, pentru a fi avute in vedere la deciziile viitoare, a spus . continuă pe România Liberă

Dedesubturile scandalului politic din Parlament / Dovada ca membrii Comisiei Juridice au discutat Codul Penal in paralel cu sedinta oficiala. Marton Arpad, deputat UDMR: Am participat la sedinta Comisiei Juridice in sala mica pe modificarile la Codul Pen

Deputatul UDMR Marton Arpad a declarat pentru Hotnews. ro ca modificarile Codului Penal si legea amnistierii au fost discutate luni, 9 decembrie, de catre membrii Comsiei Juridice intre orele 19-21 la sala mica a Comisiei, perioada in care la Sala Mihai Vitezul, restul membrilor comisiei juridice discuta legea lobby-ului. Reamintim ca decizia Comisiei Juridice de modificare a Codului Penal reprezinta punctul de plecare pentru scandalul politic major de marti, cind plenul a votat aceste modificari care le confera demnitarilor o super-imunitate in fata legii. Marton Arpad: Eu l-am inlocuit pe colegul meu Mate Andras la sedinta Comisiei Juridice unde s-au discutat amendamentele la Codul Penal si legea amnistierii. Am participat la sedinta in jurul orelor 19:00-21:00 in sala mica a Comisei Juridice, fosta sala a Comisiei de Cultura. Au fost multi parlamentari care au venit si au plecat, nu stiu sa va spun care si cati au fost. Nu ma puneti sa dau nume, eu nu-i cunosc pe toti. Sedinta a fost condusa de unul din vicepresedintii Comsiei Juridice, imi scapa acum numele dansului, a declarat Marton Arpad pentru Hotnews. ro.

Val de critici la adresa noului Cod Penal. Ambasadorul Olandei, la discutii cu membrii Comisiei juridice

Ambasadorul Olandei a venit sa discute cu membrii Comisiei juridice din Camera Deputatilor. Tot acolo este asteptat si un reprezentant politic al Ambasadei Marii Britanii. Mai multi reprezentanti ai misiunilor.

Ministrul Justitiei anunta discutii pe modificarile Codului Penal.

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a anuntat joi ca se va intalni, vineri, cu deputatii din Comisia Juridica a Camerei Deputatilor, cu Reprezentanti ai Consiliului Superior al Magistraturii si cu cei ai Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie, pentru a discuta despre modificarile aduse Codului Penal. Potrivit lui Robert Cazanciuc, o intrevedere in care expertii din minister sa discute cu membrii Comisiei juridice despre ratiunea normativa a unor dispozitii actuale si .

Robert Cazanciuc, dupa discutiile de la Ministerul Justitiei: Am prezentat argumentele unor solutii la Codul penal

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a declarat, vineri, dupa discutiile cu reprezentantii Comisiei juridice a Camerei Deputatilor, ca au fost prezentate, in cadrul intalnirii, argumentele unor solutii din.

PDL cere anchetarea activitatii de luni a Comisiei Juridice.

Grupul PDL din Camera Deputatilor cere o ancheta asupra modului in care a fost convocata si a lucrat Comisia Juridica luni, cand au fost discutate modificarile la Codul Penal votate marti in plen, transmite Mediafax. Citeste si: Basescu: Antonescu si Ponta s-au inteles sa treaca modificarile la Codul Penal in timp ce premierul este la Johannesburg Grupul PDL cere BPN al Camere sa dispuna verificarea respectarii prevederilor Regulamentului Camerei in legatura cu: 1. convocarea sedintei .

Ambasadorii Germaniei si Frantei au cerut explicatii alesilor pe Codul Penal

Ambasadorii Germaniei si Frantei la Bucuresti au avut o intalnire, la Parlament, cu deputati din Comisia Juridica, pe tema modificarilor la Codul Penal. Bogdan Ciuca, presedintele Comisiei Juridice, a anuntat, la finalul discutiilor, ca s-a dezbatut fiecare articol din Codul Penal in parte. Deputatii urmeaza sa se mai intalneasca cu ambasadorii Marii Britanii si Olandei, iar vineri cu cel al Statelor Unite.

Germania, Olanda si Franta cer explicatii alesilor pe Codul Penal. Ciuca: A fost o discutie pe fiecare articol in parte

Ambasadorii Germaniei, Olandei si Frantei la Bucuresti au o intalnire, la Parlament, cu deputati din Comisia juridica, pe tema modificarilor la Codul Penal. Bogdan Ciuca, presedintele Comisiei Juridice, a anuntat, la finalul discutiilor, ca s-a dezbatut fiecare articol din Codul Penal in parte.

Ambasadorii Germaniei si Frantei au cerut explicatii alesilor pe Codul Penal. Ciuca: A fost o discutie pe fiecare articol in parte. Vineri ne intalnim cu SUA

Ambasadorii Germaniei si Frantei la Bucuresti au avut o intalnire, la Parlament, cu deputati din Comisia juridica, pe tema modificarilor la Codul Penal. Bogdan Ciuca, presedintele Comisiei Juridice, a anuntat, la finalul discutiilor, ca s-a dezbatut fiecare articol din Codul Penal in parte. Deputatii urmeaza sa se mai intalneasca cu ambasadorii Marii Britanii si Olandei, iar vineri cu cel al Statelor Unite.

Chiuariu crede ca modificarile la Codul penal vor fi respinse

Presedintele Comisiei Juridice a Senatului, Tudor Chiuariu, a declarat ieri seara, referitor la modificarile aduse Codului Penal de Camera Deputatilor, ca acestea vor fi respinse, mentionand ca ar fi trebuit o dezbatere serioasa inaintea demersului de marti, informeaza sursele de presa.

Grupul PDL cere o ancheta cu privire la lucrarile de luni ale Comisiei Juridice din Camera

Grupul PDL din Camera Deputatilor a depus o sesizare la Biroul Permanent al Camerei prin care cere o ancheta administrativa si tehnica asupra modului in care a fost convocata si a lucrat Comisia Juridica luni, cand au fost discutate modificarile la Codul Penal votate marti in plenul Camerei, potrivit surselor de presa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2488 seconds )