Libnet.ro
UNICEF

01:06

Cazul Caracal. Gheorghe Dinca, parasit si de avocat. Ce a patit acum, aflat in inchisoare

Playtech Playtech,
Cazul Caracal. Gheorghe Dinca, parasit si de avocat. Ce a patit acum, aflat in inchisoare

Gheorghe Dinca a fost parasit de toata lumea, inclusiv de avocat. Miercuri, la Tribunalul Olt, a avut loc al doilea termen in procesul in care Gheorghe Dinca este judecat pentru uciderea Alexandrei Macesanu si a Luizei Melencu. Astfel, Gheorghe Dinca a solicita instantei sa i se respecte dreptul la aparare si s-a plans de avocatul . continuă pe Playtech

Un nou termen in dosarul lui Gheorghe Dinca. Ce a patit in inchisoare Monstrul din Caracal

Gheorghe Dinca a primit o puternica lovitura in justitie. Monstrul din Caracal a facut plangere la Judecatoria Craiova pentru conditiile din inchisoare, insa demersul sau a fost respins de.

Judecarea dosarului Caracal, tergiversata de avocatul lui Gheorghe Dinca: Cele doua familii traiesc niste traume groaznice

Un nou termen, o noua amanare. Judecarea pe fond a dosarului Caracal bate pasul pe loc. Magistratii Tribunalului Olt nu l-au putut audia pe Gheorghe Dinca intrucat avocatul din oficiu a spus ca nu a avut timp sa.

Avocatul lui Gheorghe Dinca, amendat de magistratii din Olt. Familiile victimelor: isi bat joc de noi! VIDEO

Judecarea pe fond a dosarului Caracal bate pasul pe loc. Magistratii Tribunalului Olt nu l-au putut audia pe Dinca intrucat avocatul din oficiu a spus ca nu a avut timp sa studieze dosarul. Acesta a fost amendat cu 1. 000 de lei pentru tergiversarea cauzei. Ce spun mamele fetelor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )