Libnet.ro
UNICEF

07:15

Cazul profesorului care i-a cerut unei eleve poze nud: Directoarea adjuncta a liceului a fost demisa

Hotnews Hotnews,
 Cazul profesorului care i-a cerut unei eleve poze nud: Directoarea adjuncta a liceului a fost demisa

Ministrul Educatiei Sorin Campeanu a declarat, marti seara, la Digi 24, ca profesorul din Piatra Neamt care i-a cerut unei eleve poze nud este cercetat discipinar, iar directoarea adjuncta a liceului in care invata eleva a fost demisa pentru ca i-a luat apararea cadrului didactic si a certat-o pe tanara. continuă pe Hotnews

Rise Project: Un profesor din Piatra Neamt a cerut unei eleve sa-i trimita poze nud Directoarea liceului a spus ca nu e problema scolii si a criticat-o pe fata ca s-a inscris la clasa de mecanica

Un profesor de matematica de la un liceu tehnologic din Piatra Neamt i-a cerut unei eleve sa-i trimita fotografii cu ea dezbracata, iar dupa ce aceasta a reclamat situatia la conducerea unitatii scolare a insultat-o si a incercat sa o intimideze, scrie Rise Project pe pagina de Facebook a site-ului de investigatii.

Directoarea care i-a luat apararea profesorului din Neamt care a cerut poze nud unei eleve a fost demisa

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat, marti, ca directoarea care i-a luat apararea profesorului din Neamt care a cerut poze nud unei eleve a fost demisa, scrie g4media.

Un profesor roman i-a cerut poze nud unei eleve. Este halucinant cum a reactionat directoarea

Cazurile de abuz si hartuire sexuala s-au inmultit in ultimii ani si in Romania. Un astfel de caz a fost adus in fata opiniei publice de cei de la Rise Project. in urma unor anchete au descoperit un abuz facut de un profesor de la un liceu din Piatra Neamt. Profesorul de matematica, Cristian Pipirigeanu, .

Lucruri care ucid energia unei femei: Cand face ceva frumos, femeia insasi devine frumoasa

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a explicat, in cadrul emisiunii Adevaruri Ascunse de la Antena 3, lucrurile care ucid energia unei femei.

Primele masuri in cazul profesorului acuzat ca a hartuit sexual o eleva.Acesta este anchetat, iar directoarea adjuncta a fost demisa

Un profesor de matematica de la Liceul Tehnologic Dimitrie Leonida din Piatra Neamt este acuzat ca a hartuit o eleva de la seral, careia i-a cerut poze nud. Eleva a reclamat incidentul directoarei adjuncte care nu a luat masuri si a acuzat eleva ca s-a inscris la un profil care nu ar fi potrivit pentru ea. Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a anuntat ca profesorul este cercetat disciplinar, iar directoarea adjuncta a fost demisa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )