Libnet.ro
UNICEF

12:15

Cazuri de covid-19 si la Rapid

Online Sport Online Sport,
Cazuri de covid-19 si la Rapid

Vesti neplacute pentru giulesteni inaintea duelului cu FC Universitatea 1948 din Liga 2. continuă pe Online Sport

Vesti proaste pentru credinciosi! Ce categorie de romani nu mai are voie la Sfanta Parascheva

Cu peste 10. 000 de cazuri in doar o saptamana, autoritatile au anuntat luni seara noi masuri restrictive. Ministrul Nelu Tataru si Secretarul de Stat, Raed Arafat, au anuntat masurile aprobate de guvern in urmatoarea perioada. Printre acestea si cele legate de sarbatorile religioase. Masurile ii vor afecta pe credinciosi. Vesti proaste pentru credinciosi in conferinta .

Vesti proaste pentru milioane de pensionari romani. Ce se intampla acum cu banii lor de pensie

Pensii 2020. Criza generata de coronavirus se resimte puternic in toata aripa economica a Romaniei. Specialistii in economie vin cu previziuni sumbre pentru perioada care urmeaza. Iar asta mai ales in contexul in care nu se prevede nicio ameliorare a situatiei in care ne aflam. Vesti proaste pentru milioane de pensionari romani Mai mult decat .

Vesti proaste pentru romanii care vor sa-si cumpere apartament! Ce se intampla cu piata imobiliara

In luna septembrie, preturile apartamentelor vechi cu trei camere continua sa creasca in Capitala, acestea atingand record. Preturile au crescut fata de perioada similara a anului precedent cu 4,27% 4,050 de euro). Vesti proaste pentru romanii care vor sa-si cumpere apartament Conform datelor companiei de consultanta imobiliara SVN Romania, in luna septembrie in Bucuresti, preturile .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )