Libnet.ro
UNICEF

01:05

CBRE: Piata terenurilor s-a dublat anul trecut. In 2019, toti indicatorii analizati arata ca preturile vor ramane constante

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
CBRE: Piata terenurilor s-a dublat anul trecut. In 2019, toti indicatorii analizati arata ca preturile vor ramane constante

Suprafata totala de terenuri tranzactionata in 2018 destinata proiectelor de spatii de birouri, spatii comerciale, rezidentiale sau industriale a fost de aproximativ 140 ha, potrivit companiei de consultanta imobiliara CBRE. Cele mai multe tranzactii. continuă pe Wall-Street Ro

Piata terenurilor s-a dublat in 2018

Suprafata terenurilor tranzactionate anul trecut a depasit 140 ha, dublu fata de 2017, iar preturile sunt asteptate sa ramana constante in acest an, potrivit unui raport publicat astazi de firma de consultanta imobiliara CBRE.

Piata terenurilor in 2019: care sunt punctele fierbinti ale Capitalei din punct de vedere al preturilor

Tranzactiile importante cu terenuri pentru dezvoltarea unor potentiale proiecte rezidentiale s-au incheiat in zone de lux ale Bucurestiului, anul trecut, in timp ce proiectele de spatii de birouri au urmarit zone deja consacrate precum Pipera sau.

CHIAR SI CU ESECUL DE ANUL TRECUT Transgaz insista sa repartizeze 50% din profit, ca dividende

Conducerea Transgaz TGN) propune actionarilor repartizarea sumei de 255,02 milioane de lei ca dividende, echivalentul a circa 51% din profitul net al anului trecut, de 495,67 milioane de lei.

Deficitul care a explodat in ianuarie. A crescut de peste 16 ori fata de anul trecut

Deficitul de cont curent al Romaniei a explodat, in ianuarie, crescand de peste 16 ori fata de ianuarie 2018, arata datele publicate luni de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Autorul masacrului din Noua Zeelanda a vizitat, anul trecut, Romania, Bulgaria, Ungaria si Turcia

Autorul atacului armat din Noua Zeelanda a efectuat un turneu in Bulgaria, Romania si Ungaria in 2018, anunta procurorul-sef din Bulgaria, Sotir Tatarov, citat de site-ul Novinite. com. Brenton Tarrant a facut mai multe calatorii in Turcia, unde autoritatile au deschis o ancheta pentru a-i descoperi activitatea si contactele, a declarat oficial turc sub protectia anonimatului, citat de AFP.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )