Libnet.ro
UNICEF

09:00

CCR discuta sesizarea privind Memorandumul de intelegere cu Rompetrol in 13 noiembrie.

România Liberă România Liberă,
CCR discuta sesizarea privind Memorandumul de intelegere cu Rompetrol in 13 noiembrie.

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) discuta, in 13 noiembrie, sesizarea presedintelui Traian Basescu privind legea de aprobare a Memorandumului de intelegere intre statul roman si The Rompetrol Group N. , transmite Mediafax. Citeste si: Basescu sesizeaza ca neconstitutionala Legea de aprobare a Memorandumului cu Rompetrol Recent, senatorii au respins cererea de reexaminare prin care presedintele Traian Basescu solicita, in iulie 2013, respingerea legii de aprobare a Memorandumului de . continuă pe România Liberă

CCR amana dezbaterile privind sesizarea lui Basescu legata de Legea referendumului

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a amanat, astazi, dezbaterile privind sesizarea presedintelui Traian Basescu legata de Legea referendumului, pentru data de 14 noiembrie.

Basescu sesizeaza CC in legatura cu Memorandumul de intelegere cu Rompetrol

Presedintele Traian Basescu a sesizat Curtea Constitutionala in legatura cu legea de aprobare a Memorandumului de intelegere incheiat intre statul roman si The Rompetrol Group N. ---- * Update 13:15 CC discuta in 13 noiembrie sesizarea privind Memorandumul de intelegere cu The Rompetrol Group N. Curtea Constitutionala discuta in 13 noiembrie sesizarea presedintelui Traian Basescu privind legea de aprobare a Memorandumului de intelegere intre statul roman si The Rompetrol Group N.

Traian Basescu sesizeaza CCR in legatura cu Memorandumul de intelegere cu The Rompetrol Group N.V.

Presedintele Traian Basescu a trimis miercuri presedintelui Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii privind aprobarea Memorandumului de intelegere incheiat.

Basescu sesizeaza Curtea Constitutionala privind legea de aprobare a Memorandumului de intelegere intre statul roman si Rompetrol Group

Presedintele Traian Basescu a trimis miercuri Curtii Constitutionale o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii privind aprobarea Memorandumului de intelegere incheiat intre statul roman si The Rompetrol Group N. semnat la Bucuresti la 15 februarie 2013, potrivit unui comunicat de presa al Presedintiei. Revenim cu informatii.

CCR discuta pe 13 noiembrie sesizarile lui Traian Basescu in cazul ISC si Rompetrol

Curtea Constitutionala va lua in discutie pe 13 noiembrie sesizarile presedintelui Traian Basescu in legatura cu personalul contractual al Inspectoratului de Stat in Constructii ISC), respectiv in cazul.

Curtea Constitutionala discuta sesizarea presedintelui privind Legea referendumului

JudecatoriiCCR discuta miercuri sesizarea facuta de presedintele Traian Basescu cu privire la modifiarile aduse Legii referendumului. Seful statului a trimis presedintelui Curtii Constitutionale, .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )