Libnet.ro
UNICEF

06:30

CCR judeca miercuri sesizarile facute de Klaus Iohannis, PNL si CSM in cazul lui Dan Sova

B1 B1,
CCR judeca miercuri sesizarile facute de Klaus Iohannis, PNL si CSM in cazul lui Dan Sova

Curtea Constitutionala judeca miercuri sesizarile inaintate de presedintele Klaus Iohannis, PNL si Consiliul Superior al Magistraturii, in urma deciziei Senatului de a respinge solicitarea DNA de retinere si. continuă pe B1

Nicusor Dan, despre Klaus Iohannis: Din pacate a esuat. A ajuns sa nu mai conteze decat in PNL

Nicusor Dan, presedintele Asociatiei Salvati Bucurestiul si fost candidat la Prim[ria Capitalei, a declarat ca presedintele Klaus Iohannis a esuat prin faptul ca a stat departe, creditul sau de imagine.

Klaus Iohannis se afla in vacanta de Pasti in perioada 6-10 aprilie

Presedintele Klaus Iohannis se afla in vacanta de Pasti, in intervalul 6-10 aprilie, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. Comunicatul nu precizeaza unde isi petrece Iohannis.

Klaus Iohannis se afla in vacanta de Pasti in perioada 6-10 aprilie, in insula Madeira din Portugalia

Presedintele Klaus Iohannis se afla in vacanta de Pasti, in intervalul 6-10 aprilie, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. Comunicatul nu precizeaza unde isi petrece Iohannis.

Klaus Iohannis este in vacanta de Pasti in saptamana 6-10 aprilie

Presedintele Klaus Iohannis este in vacanta de Pasti in perioada 6-10 aprilie, anunta Administratia Prezidentiala intr-un comunicat de presa, insa nu precizeaza unde s-a deplasat Iohannis in concediu.

Presedintele Klaus Iohannis, de confesiune evanghelic luteran, sarbatoreste Pastele maine

Klaus Iohannis, de confesiune evanghelic luteran, sarbatoreste Pastele maine. Pentru prima data, Romania are un presedinte de alta confesiune decat cea majoritara, ortodoxa. Iohannis.

Marius Vecerdea, finul si antrenorul de tenis al lui Klaus Iohannis, cere revocarea Comitetului director al FR Tenis

Clubul sportiv Pamira din Sibiu, detinut de Marius Vecerdea - finul si antrenorul de tenis al presedintelui Klaus Iohannis - cere Adunarii Generale a FR Tenis, din 28 aprilie, revocarea Comitetului Director al forului, pentru management defectuos, promisiuni nerespectate si lipsa de transparenta.

Klaus Iohannis isi lanseaza cea de-a doua carte, intitulata Primul pas

Presedintele Klaus Iohannis isi va lansa luna viitoare o noua carte, intitulata Primul pas, ce reprezinta o continuare a volumului Pas cu pas.

Noua carte a Klaus Iohannis, Primul Pas, prezinta primele zile ale mandatului de presedinte precum si campania electorala. Cartea va fi lansata pe 23 mai la Bookfest

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va lansa pe 23 mai, la Targului International Bookfest, o noua carte intitulata Primul Pas, o continuare a volumului din 2014 Pas cu Pas. Volumul Primul pas, care va fi.

Presa portugheza: presedintele Klaus Iohannis se afla intr-o vacanta privata in insulele Madeira

Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen, se afla in vacanta in insulele Madeira din Portugalia, informatia fiind publicata de site-ul ziarului portughez Diarios de Noticias.

Klaus Iohannis isi lanseaza a doua carte: Primul pas, disponibila la Bookfest 2015

Klaus Iohannis va lansa o noua carte, Primul pas, care reprezinta o continuare a volumului Pas cu pas , publicat in 2014. Cartea va fi lansata la editia de anul acesta a Targului International Bookfest 2015, ce va avea loc.

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )