Libnet.ro
UNICEF

09:45

Cea mai batrana femeie din lume a dezvaluit secretul longevitatii

Adevărul Adevărul,
Cea mai batrana femeie din lume a dezvaluit secretul longevitatii

Doamna Misao Okawa, o japoneza nascuta in 1898, a dezvaluit reteta sa pentru o viata lunga si sanatoasa inainte de a implini, la 5 martie, varsta de 116 ani. continuă pe Adevărul

Cea mai lunga aeronava din lume. Este cu 70% mai ecologica decat un avion si poate sta in aer trei saptamani

O companie din Marea Britanie a prezentat, vineri, un prototip de dirijabil, descris ca fiind cea mai lunga aeronava din lume. Dirijabilul urmeaza sa fie lansat in acest an, la aproape un secol dupa epoca de aur.

Moneda nationala a Chinei, cea mai severa depreciere din ultimii ani

Yuan-ul, moneda nationala a Chinei a suferit cea mai severa depreciere din ultimii ani, scazand cu 1% intr-o zi si cu 1,5% in ultimele zece zile, anunta BBC. Deprecierea vine dupa ani de apreciere lenta a.

BCR, cea mai mare banca din Romania, a avut un profit de aproape 600 milioane lei in 2013

BCR, cea mai mare banca din Romania, a avut anul trecut un profit net de 598,7 milioane lei. Cifra e cu atat mai impresionanta cu cat in 2012 banca a inregistrat o pierdere de 1,22 miliarde lei. Presedintele.

Daca te intrebai cum arata cea mai ravnita meserie din tara, afla de aici!

O excursie de un an de zile in destinatii exotice din intreaga lume. Hoteluri si statiuni celebre, orase incarcate de istorie si meniuri de cinci stele. De asta are parte cel mai fericit angajat din Romania. La .

Ministrul britanic de Externe: Situatia din Ucraina, cea mai mare criza din Europa secolului XXI

Ministrul britanic de Externe, William Hague, a afirmat ca situatia din Ucraina este cea mai mare criza pe care Europa a traversat-o in secolul XXI, relateaza BBC News. Aceasta este cea mai mare criza din Europa.

Cea mai mare banca din Romania, BCR, a iesit pe profit in 2013, dupa pierderile din 2012

BCR, cea mai mare banca din Romania, a avut anul trecut un profit net de 598,7 milioane de lei, fata de o pierdere de 1,22 miliarde de lei in 2012, la active in scadere cu 8,9%, la 66,72 miliarde de lei.

Ecaterina Andronescu, omagiata de cea mai slaba universitate din Romania.

Presedintele Senatului Universitatii Politehnica Bucuresti, Ecaterina Andronescu, a primit sambata, la Targu-Jiu, titlul de Doctor Honoris Causa din partea Universitatii Constantin Brancusi UCB), scrie Agerpres. Presedintele Senatului UCB, Adrian Gorun, a fost cel care i-a inmanat distinctia fostului ministru al Educatiei Ecaterina Andronescu. Fostul ministru al Educatiei le-a multumit reprezentantilor UCB Targu-Jiu pentru titlul acordat, mentionand ca apreciaza activitatea institutiei de .

Asa arata SPATELE celui mai MARE sportiv din lume. Risca sa ramana PARALIZAT daca mai continua

La Jocurile Olimpice de Iarna de la Soci, momentul in care Plushenko a parasit gheata, acuzand dureri de spate, asta desi medicul ii daduse OK-ul pentru a intra in competitie, a adunat foarte multe critici.

Dupa ce Guvernul a dat pe degeaba cea mai mare parte din rezerva de pacura, tara poate ramane si fara gaze

Riscul blocarii livrarilor de gaze din Rusia in Europa prin Ucraina a crescut semnificativ si acest lucru se poate intampla in orice moment, sustine Mihail Korecmkin, presedintele East European Gas Analysis. Totodata rezervele de metan, din depozitele subterane din Ucraina sunt la cel mai redus nivel din ultimii 10 ani.

Clasamentul International al Universitatilor pe Specializari 2014: O singura facultate din Romania este intre primele 200 din lume

O singura universitate din Romania a ajuns in top 200 al celor mai bune specializari din lume, potrivit Clasamentului International al Universitatilor pe Specializari - QS World University Rankings by Subject 2014. Este vorba despre Universitatea de Vest din Timisoara, care performeaza in specializarea Limbi Moderne. Clasamentul pe anul acesta include primele 200 de universitati din lume in functie de 30 de specializari, printre care Computer Science, Medicina, Drept, Filosofie si Astronomie. Ungaria are 5 universitati in top 200, Polonia - 3 universitati, iar Rusia are 2. Harvard isi mentine pozitia fruntasa si ocupa primul loc la 11 discipline dintr-un total de 30 analizate - cu doua mai multe decat rivalul MIT. Massachusetts Institute of Technology MIT) ramane cea mai buna universitate din lume in Computer Science.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )