Libnet.ro
UNICEF

21:15

Cea mai bogata colectie de folclor din Oltenia va vedea lumina tiparului cu finantare de la Administratia Fondului Cultural National

Adevărul Adevărul,
Cea mai bogata colectie de folclor din Oltenia va vedea lumina tiparului cu finantare de la Administratia Fondului Cultural National

Luni, 4 august, incepand cu ora 10:00, la sala Mitropolit Nestor Vornicescu a Episcopiei Severinului si Strehaiei va avea loc conferinta de lansare a doua proiecte finantate de Administratia Fondului Cultural National AFCN). continuă pe Adevărul

Credeati ca a venit vacanta pe burse? IPO de 3 mld. $ in SUA si cea mai bogata saptamana in oferte de actiuni din 2014

Lunile de vara au o reputatie foarte proasta in randul investitorilor in actiuni, care adesea isi reduc activitatea in aceasta perioada. Totusi, saptamana aceasta iese din tipare, nu mai putin de 22 companii listandu-se pe burse, si asta doar in SUA.

Jaguar-Land Rover a cumparat cea mai mare colectie privata de automobile britanice, 543 la numar

Compania adusa la viata de Sir William Lyons a reusit zilele trecute achizitia celei mai mari colectii private de automobile britanice, pentru o suma tinuta bine departe de urechile presei britanice.

FOTO Cum arata cea mai mare Sala Polivalenta din Romania, cu doua luni inainte de receptie

La Cluj se fac ultimele retusuri la cea mai mare Sala Polivalenta din tara, unde autoritatile locale au fost miercuri, 30 iulie, in vizita. La concerte vor putea participa circa 10. 000 oameni datorita unei tribunei retractabile dinspre strada Uzinei. Sala va fi inaugurata pe 31 octombrie, printr-un concert sustinut de James Blunt.

Jessica Simpson, desemnata cea mai sexy mamica. Topul femeilor atragatoare, realizat de Victorias Secret

Cantareata Jessica Simpson a fost desemnata cea mai sexy mamica din lume de casa de moda Victorias Secret, care a prezentat miercuri, la San Francisco, editia din acest an a listei sale What Is Sexy?.

Jessica Simpson, desemnata cea mai sexy mamica. TOPUL femeilor atragatoare, realizat de Victorias Secret

Cantareata Jessica Simpson a fost desemnata cea mai sexy mamica din lume de casa de moda Victorias Secret, care a prezentat miercuri, la San Francisco, editia din acest an a listei sale What Is Sexy?.

Expresso: Espirito Santo va anunta cea mai mare pierdere din istoria bancilor portugheze

Banco Espirito Santo SA BES), a doua mare banca din Portugalia, va raporta, astazi, o pierdere de aproape 3 miliarde de euro pentru semestrul intai, potrivit cotidianului local Expresso, care arata ca aceasta ar fi cea mai mare pierdere consemnata vreodata de o institutie de credit din tara.

FOTO VIDEO Cea mai luxoasa rulota din lume a fost vanduta pentru 3 milioane de dolari

Cea mai luxoasa casa pe roti din lume, un adevarat palat, a fost vanduta recent in Dubai, pentru suma de trei milioane de dolari.

China va deveni cea mai mare piata din lume de calatorii in interes de afaceri, devansand SUA

China ar putea depasi SUA pana in 2016, devenind cea mai mare piata din lume de calatorii in interes de afaceri, datorita majorarii exporturilor si a incetinirii inflatiei, se arata intr-un comunicat publicat ieri de Global Business Travel Association GBTA), transmite Bloomberg.

Complexul Energetic Oltenia, intr-un drept la replica: Compania este discriminata de ANRE si Transelectrica, deoarece plateste cea mai mare taxa de injectie in reteaua energetica din Romania

Complexul Energetic Oltenia a reactionat in urma articolului publicat pe HotNews. ro, cu titlul Gigantul energetic CE Oltenia si Guvernul: O poveste despre presiuni sociale, facilitati guvernamentale, ineficienta si vanzari sub pretul de productie, considerandu-l un articol de denigrare a companiei. Printr-un drept la replica transmis HotNews. ro, Complexul Energetic Oltenia sustine ca nu cere facilitati din partea autoritatilor, ci a cerut ca toti producatorii sa fie tratati in mod egal. Mai sustine si ca este discriminata de reglementatorul pietei-ANRE si de Transelectrica. Vezi in text documentul integral al CE Oltenia, exact asa cum a fost redactat.

FOTO VIDEO Premiera saptamanii: Lucy, cea mai ridicola idee a lui Luc Besson, un simulacru de divertisment

Filmul de actiune Lucy are astazi premiera in cinematografele din Romania. Cu un scenariu promitator si cu un grup de actori pe masura, cel mai nou film al cineastului francez Luc Besson dezamageste prin abordarea unui mit urban si printr-o actiune liniara.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,272 seconds )