Libnet.ro
UNICEF

08:00

Cea mai buna ciorba cu fasole si afumatura. Reteta simpla are nevoie de un ingredient secret

Playtech Playtech,
Cea mai buna ciorba cu fasole si afumatura. Reteta simpla are nevoie de un ingredient secret

Ciorba de fasole cu afumatura este deliciosa, dar reteta simpla are nevoie si de un ingredient secret. Tarhonul. in plus, ea va fi si acrita cu otet. Rezultatul este absolut fabulos, in special daca este completata cu o ceapa rosie feliata si inmuiata in putina sare si putin otet de mere cu miere. Cea mai . continuă pe Playtech

Romania, a treia cea mai buna destinatie din lume pentru munca la distanta

Romania este a treia cea mai buna destinatie pentru angajatii si liber-profesionistii care vor sa lucreze de la distanta, potrivit unui nou clasament global publicat recent.

Unde gasesti cel mai ieftin curent electric in Romania. Ei promit factura cea mai mica

O companie romaneasca, furnizor de energie in special pentru clientii comerciali, are acum cea mai buna oferta de pe piata la energia electrica pentru consumatori, peste cea a Hidroelectrica. Unde gasesti cel mai ieftin curent electric in Romania Este vorba despre Getica 95 Com, care ofera un pret al energiei active de 0,24 leikWh, pentru .

Cea mai mare si cea mai mica pensie din Romania iti arata ca ai gresit tara: solutia ministrului Muncii

In noul cabinet al Guvernului, Raluca Turcan este ministrul muncii si tocmai a atras atentia asupra extremelor din pensiile pe care le primesc romanii. Cea mai mare pensie din Romania este.

Simona Halep a raspuns la cea mai arzatoare intrebare. Se va vaccina anti-covid-19 sau nu?

Simona Halep, castigatoarea de la Roland Garros si Wimbledon, a vrbit despre subiectul momentului, vaccinarea, si a raspuns la cea mai arazatoare intrebare: se va vaccina ea impotriva noului coronavirus sau nu? Simona Halep a raspuns la cea mai arzatoare intrebare intr-un interviu acordat Alpha News, Simona Halep a afirmat cu tarie ca isi va .

Cea mai scumpa ciocolata din lume costa 260$. Secretul ei: ce ingredient misterios contine

Daca esti fan dulciuri, atunci trebuie sa afli care este cea mai scumpa ciocolata din lume. Costa 260 de dolari un baton de 50 de grame iar secretul sau este un ingredient misterios. Cea mai scumpa ciocolata din lume Daca rafturile supermarketurilor abunda de tot felul de tablete de ciocolata la preturi diferite, batonul de .

GRAFIC Bucurestiul si trei judete raman in continuare in zona rosie de Covid-19 Ilfov, cea mai mare rata de infectare din tara

Judetul Ilfov inregistreaza in continuare cea mai mare rata de infectare cu noul coronavirus din tara, cu o incidenta cumulata la 14 zile de 4,45 cazuri la mia de locuitori, in continuare in scadere usoara fata de ziua precedenta 4,71), potrivit datelor publicate joi de Grupul de Comunicare Strategica GCS).

Adevarul despre Blue Monday, cea mai deprimanta zi din an: Un truc de PR pentru a vinde vacante

A treia zi de luni din ianuarie este considerata cea mai deprimanta zi din an si a fost numita Blue Monday. Anul acesta, Blue Monday este pe 18 ianuarie si, oricat de popular a devenit acest concept in ultimii ani, nu avem niciun motiv temeinic sa credem ca aceasta zi va fi mai proasta decat altele sau ca ne va afecta sanatatea psihica.

Ministrul Muncii a dezvaluit care este cea mai mare pensie din Romania: Nu pot sa tolerez si nici sa dorm noaptea

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, si-a exprimat indignarea fata de nedreptatile care au loc in Romania. Daca mii de persoane traiesc cu o pensie minima, insuficienta pentru un trai decent, pensionarii de lux beneficiaza de sume astronomice nemeritate. Ce pensie astronomica primeste cel mai bogat pensionar Atunci cand te gandesti la un pensionar de rand din .

Turcan: Cea mai mare pensie din Romania este 78.634 de lei

Cea mai mare pensie din Romania este 78. 634 de lei, din care 5. 205 lei din contributivitate si 73. 429 de lei din criterii favorizante obtinute din mai multe legi, a anuntat la Digi24 ministrul Muncii Raluca Turcan.

BURSA DE VALORI BUCURESTI ANUNTA RECORD DE TRANZACTIONARE IN 2020: Aproape 18,3 miliarde lei, cea mai ridicata valoare din istoria bursei romanesti

Bursa de Valori Bucuresti BVB) a anuntat astazi un record absolut de tranzactionare realizat in 2020, cand investitorii prezenti pe bursa romaneasca au tranzactionat instrumente financiare in valoare totala de 18,3 miliarde lei, echivalentul a 3,77 miliarde euro, cea mai ridicata valoare din istoria bursei romanesti, relateaza news. ro.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2357 seconds )