Libnet.ro
UNICEF

21:15

Cea mai buna mancare de fasole cu carne de vita

Adevărul Adevărul,
Cea mai buna mancare de fasole cu carne de vita

Am declarat cea mai buna mancare de fasole cu carne de vita, felul de mancare al lunii septembrie. Este usor de preparat si poate fi servita oricui, membru al familiei, prieten sau musafir mai special. Si asta pentru ca gustul de acasa domina aceasta mancare care cucereste pe oricine. continuă pe Adevărul

Cum a ajuns Transalpina sa fie numita drept cea mai buna sosea de teste auto din Europa. Protocolul semnat intre Renault si sefii de la Drumuri Nationale

Transalpina, cea mai inalta sosea din tara, care ajunge la o altitudine de 2. 145 de metri in Pasul Urdele, este cea mai buna pista de incercare la altitudine din Europa pentru noile modele de autovehicule.

Cea mai buna supa de usturoi

Cand am fost la Praga am fost impresionata de gustul deosebit al supei de usturoi. Este foarte adevarat ca reteta noatra de cea mai buna supa de usturoi nu are nici o legatura cu reteta traditionala ceha pentru ca in afara de usturoi nu se regasesc alte ingrediente), dar cu siguranta iti va placea.

Nicusor Dan, in strada pentru a strange semnaturi pentru parlamentare: Noi sustinem in continuare ca solutia cea mai buna pentru Romania este un premier tehnocrat care sa conduca ministri politici (VIDEO)

Liderii Uniunii Salvati Romania, Clotilde Armand si Nicusor Dan dau startul strangerii de semnaturi pentru alegerile parlamentare. Formatiunea condusa de cei doi are nevoie de cel putin 200. 000 de.

Cannelloni cu carne de vita. Reteta italiana

M-am gandit de mult timp sa fac aceasta reteta, dar niciodata nu m-am pregatit din timp cu toate ingredientele necesare. De data aceasta, si pentru ca s-au anuntat musafiri la masa, am pregatit cea mai buna reteta de cannelloni cu carne de vita, o reteta italiana foarte delicioasa.

Nu stiu daca subscriptia publica pentru Cumintenia Pamantului a fost cea mai inspirata forma

Vicepremierul Vasile Dincu a declarat, vineri, la Alba Iulia, ca subscriptia publica pentru aczizitionarea Cuminteniei Pamantului nu a fost cea mai inspirata varianta, adaguand ca, cel mai probabil, Romania va gasi o solutie pentru achizitionarea operei.

De ce greseala este cea mai buna metoda de a invata sa ai o viata perfecta - explicatiile psihologilor

A gresi este omeneste, spune o veche zicala romaneasca. Cert este ca omul cat traieste invata, iar o metoda sigura de a invata este greseala.

Cum se prepara cea mai buna slanina afumata, dupa metoda de succes a unui renumit maestru culinar roman

Maestrul culinar Gina Bradea, detinatoarea unuia dintre cele bine cotate bloguri culinare scrise in limba romana, ne dezvaluie cateva dintre secretele prepararii slaninii afumate.

FOTO. Cea mai cautata terorista din lume. Jihadista britanica Sally Jones le invata pe femeile din toata lumea sa se arunce in aer pentru Statul Islamic

De mai bine de doi ani, jihadista britanica Sally Jones este cea mai cautata terorista din lume. De cand a fugit din Kent in Siria, pentru a se casatori cu Junaid Hussain, un luptator ISIL Statul Islamic din Irak si Levant) din Birmingham, o serie de mesaje descoperite pe retelele de socializare sunt singurele indicii despre viata acestei femei din interiorul califatului terorist, relateaza The Telegraph.

Pietele bursiere, in declin: Vineri, cea mai proasta zi dupa Brexit

Pietele bursiere sunt in declin! Actiunile si obligatiunile au scazut puternic vineri, punand indicele SP 500 in fata cu cea mai proasta zi dupa Brexit, potrivit Wall Street.

Corina Martin, Asociatia Litoral - Delta Dunarii: A fost cea mai buna vara din ultimii 10 ani. Ce a lipsit sa avem mai multi turisti germani

Litoralul romanesc a avut cel mai bun sezon din ultimii 10 ani, cu cresteri intre 12% si 15%, insa este necesar sa fie in continuare promovat, in special in cataloagele turoperatorilor din Germania, este concluzia Corinei Martin, presedintele.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )