Libnet.ro
UNICEF

14:15

Cea mai buna performanta din ultimii 5 ani pentru grupul DENT ESTET la noua luni: Crestere cu 34% a cifrei de afaceri fata de 2018

B1 B1,
Cea mai buna performanta din ultimii 5 ani pentru grupul DENT ESTET la noua luni: Crestere cu 34% a cifrei de afaceri fata de 2018

DENT ESTET, liderul pietei de medicina dentara din Romania, anunta o evolutie considerabila a cifrei de afaceri din primele noua luni ale anului 2019 comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, raportand. continuă pe B1

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 15 - 22 NOIEMBRIE BRD - cea mai buna evolutie din BET

Actiunile BRD - Groupe Societe Generale BRD) au urcat cu 1,26%, in raport cu moneda euro, in intervalul 15 - 22 noiembrie, evolutie ce plaseaza titlurile institutiei de credit pe prima treapta in topul rentabilitatilor componentelor indicelui BET, a carui cotatie a urcat cu numai 0,14%, in perioada avuta in vedere.

Cati copii are Maria Carneci. Eduard a facut-o pe artista cea mai fericita bunica din lume

Sotul Mariei Carneci, Romulus Petrescu, a incetat din viata, dupa ce s-a luptat mult timp cu o boala incurabila. Artista nu a vorbit prea des despre cel cu care a avut o relatie de 36 de ani. Cei doi au avut impreuna un baiat, pe Eduard, care le-a oferit doua nepotele. Eduard a facut-o pe .

Cea mai mare pensie din Romania: suma fabuloasa platita de Casa Nationala de Pensii Publice

Ai auzit din totdeauna de pensii speciale si sume fabuloase platite unei maini de pensionari, dar cea mai mare pensie platita in Romania pentru luna octombrie este socanta. Desi nu vom afla.

CEA MAI MARE ACHIZITIE DIN ISTORIA GRUPULUI FRANCEZ Tiffany, preluata de LVMH pe 16,2 miliarde de dolari

Cel mai mare producator mondial de articole de lux, LVMH Group, proprietarul marcii Louis Vuitton, plateste 16,2 miliarde de dolari in numerar pentru cumpararea brandului american de bijuterii de lux Tiffany and Co. , conform Reuters. Achizitia este cea mai mare pe care a facut-o vreodata grupul francez.

PE FONDUL PRODUCTIEI MARI DE ENERGIE HIDRO, Romania a avut, ieri, cea mai ieftina electricitate din regiune pe piata spot

Romania a avut, ieri, cea mai ieftina piata spot de energie electrica din regiune, pe fondul productiei mari de energie hidro, aratau datele Transelectrica si OPCOM, analizate de Agerpres.

Care este cea mai mare pensie din Romania

Cea mai mare pensie publica platita in octombrie a fost de peste 33. 200 de lei brut, informeaza B1 TV. Aceasta suma a fost platita in sistemul public de stat, iar beneficiarul apartine de una din Casele.

Mierea romaneasca, cea mai sanatoasa! Cum a fost daramat mitul mierii de Manuka

Mierea romaneasca s-a dovedit a fie cel putin la fel de buna precum cea mai scumpa miere din lume. Confirmarea a venit de la cele mai precise laboratoare, cele din Elvetia. Vestea este cat se poate de buna.

Ivan Patzaichin decorat cu cea mai inalta distinctie la 70 ani

Marele campion Ivan Patzaichin a primit Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Cavaler in ziua cand a implinit sapte decenii de viata.

Care este cea mai mare pensie acordata in octombrie 2019. Ce a facut batranul sa merite banii astia. Suma este uriasa

Pensiile sunt un subiect destul de sensibil pentru multi varstnici din Romania, cu atat mai mult cu cat o buna parte din aceste sume lunare pe care le incaseaza pensionarii nu ajung de multe unui trai de zi cu zi. Topul pensiilor din Romania Potrivit unui clasament al celor mai mari, respectiv al celor mai .

Romania trimite ajutoare in Albania, tara lovita de cel mai puternic cutremur din ultimii 30 de ani. Ministrul Vela: Este vorba despre 52 de militari si 12 tone de echipamente (VIDEO)

Romania trimite ajutoare in Albania, in conditiile in care statul balcanic a fost lovit de cel mai puternic cutremur din ultimele trei decenii, a anuntat Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne. Seimsul a avut 6,.

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2077 seconds )