Libnet.ro
UNICEF

19:30

Cea mai completa grefa de fata, transplantata unui fost pompier care a suferit arsuri grave

Adevărul Adevărul,
Cea mai completa grefa de fata, transplantata unui fost pompier care a suferit arsuri grave

Un fost pompier voluntar care a suferit arsuri grave in 2001 a primit o grefa totala de fata, piele cu pilozitate, urechi si canale auditive. Operatia a durat 36 de ore si a fost realizata de o echipa de la centrul medical american NYU Langone. continuă pe Adevărul

Romania, cea mai mare crestere economica din UE, in al treilea trimestru

Tara noastra a inregistrat in trimestrul trei cea mai puternica crestere economica din UE comparativ cu trimestrul precedent si se afla pe locul al doilea in privinta avansului fata de aceeasi perioada a anului 2014, potrivit estimarilor serviciului european de statistica, Eurostat.

Marirea si decaderea autoturismului Oltcit produs la Craiova. Cand a disparut cea mai moderna masina construita in comunism

Autoturismul oltenesc Oltcit este considerata cea mai moderna masina construita in Romania in perioada comunista. A fost fabricat in patru versiuni, iar modelul Special a fost cel mai apreciat si s-a vandut cel mai bine. Oamenii recunosc cu zambetul pe buze ca cine avea Oltcit era cel mai tare.

Cea mai mare actiune de plantare din tara s-a desfasurat in Timis. Aproximativ 35.000 de puieti au prins viata la Utvin

La Utvin judetul Timis) a avut loc cea mai mare plantare din tara, care a avut loc in cadrul actiunii Plantam Fapte Bune in Romania.

Skully AR-1 este cea mai inteligenta casca pentru motociclisti

Dupa o perioada mai lunga de un an in care s-a lucrat la acest proiect inovativ, tocmai s-au livrat primele exemplare de Skully AR-1. S-a lucrat foarte mult timp la ea, dar cea mai desteapta casca din lume isi justifica pe deplin prezenta in arsenalul vostru de gadgeturi. Mai ales daca aveti o pasiune pentru [] Skully AR-1 este cea mai inteligenta casca pentru motociclisti Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Complexul Brintex in topul depozitelor cu cea mai mare evaziune fiscala

Inspectorii ANAF au dat la Brintex amenzi de 2,3 milioane de lei in cadrul operatiunii Cristal. Sanctiuni mai mari s-au dat doar la depozitul Dragonul Rosu din Bucuresti.

Cea mai mare schimbare tehnologica va transforma totul intr-un senzor

Tehnologia a schimbat modul in care suntem. Traim digital si suntem pe cale de a deveni un mare senzor, noi si lumea. Daca crezi ca asta se termina cu un avertisment ca lumea va fi distrusa de Skynet nu e cazul. E mai mult decat paranoia.

Cum se previne rivalitatea dintre frati. Compararea, cea mai grava eroare pe care o pot face parintii

Discutiile si certurile intre frati nu sunt o noutate in familiile cu mai multi copii. Sunt considerate normale si o etapa fireasca din dezvoltarea copiilor. in momentul in care s-a nascut cel de-al doilea copil incep si problemele. Exista insa si solutii, care sa-i ajute pe cei mici sa se inteleaga mai bine intre ei.

Cea mai puternica poza pe care lumea nu vrea s-o vada

Poza aceasta are 25 de ani. Putea sa aiba si 25 de milenii, tot i-ar mai fi ramas o vesnicie. E atat de simpla si de puternica, incat ar putea schimba o lume. inca n-a facut-o.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )