Libnet.ro
UNICEF

08:00

Romania, cea mai mare crestere economica din UE, in al treilea trimestru

România Liberă România Liberă,
Romania, cea mai mare crestere economica din UE, in al treilea trimestru

Tara noastra a inregistrat in trimestrul trei cea mai puternica crestere economica din UE comparativ cu trimestrul precedent si se afla pe locul al doilea in privinta avansului fata de aceeasi perioada a anului 2014, potrivit estimarilor serviciului european de statistica, Eurostat. continuă pe România Liberă

Romania a inregistrat cea mai mare crestere economica din UE, in primele noua luni

Romania a inregistrat cea mai mare crestere economica din Uniunea Europeana in trimestrul al treilea al acestui an comparativ cu trimestrul precedent, conform unei estimari preliminare publicata vineri de Oficiul European pentru Statistica Eurostat).

Romania a inregistrat in trimestrul trei cea mai puternica crestere economica din UE, fata de T2

Romania a inregistrat in trimestrul trei cea mai puternica crestere economica din UE comparativ cu trimestrul precedent si se afla pe locul al doilea in privinta avansului fata de aceeasi perioada a anului 2014, potrivit estimarilor publicate vineri de.

Cea mai mare actiune de plantare din tara s-a desfasurat in Timis. Aproximativ 35.000 de puieti au prins viata la Utvin

La Utvin judetul Timis) a avut loc cea mai mare plantare din tara, care a avut loc in cadrul actiunii Plantam Fapte Bune in Romania.

O romanca a revolutionat Scoala de Baleta Operei deStat din Viena. Simona Noja: Provocarea mea cea mai mare este sa-i conving pe oameni ca se poate

Simona Noja 46 de ani) s-a nascut si a crescut in Huedin, judetul Cluj, dar a reusit sa cucereasca publicul din toata lumea caprim-balerina la Opera de Stat din Viena, Scala din Milano si Teatrul Bolsoi. Si asta nu e tot: ea a crescut considerabil performantele Academiei de Balet a Operei de Stat din Viena, pe care o conduce din 2010.

Aproximativ 5800 de candidati s-au inscris la concursul de rezidentiat. Cea mai mare concurenta, la medicina dentara

Aproximativ 5800 de candidati s-au inscris pentru a ocupa unul dintre cele 3803 posturi disponibile la concursul de rezidentiat. Acesta se va desfasura in sase centre universitare.

Aproximativ 5.800 de candidati s-au inscris la concursul de rezidentiat. Cea mai mare concurenta, la medicina dentara

Aproximativ 5. 800 de candidati s-au inscris pentru a ocupa unul dintre cele 3. 803 posturi disponibile la concursul de rezidentiat. Acesta se va desfasura in sase centre universitare.

E cool sa fii educat. Concursul cu premii de mii de lei care vrea sa fie cea mai mare competitie de cultura generala din tara

La Cluj s-a lansat joi, 12 noiembrie, un proiect numit Olimpiada de Cultura Generala a Tinerilor Clujeni - CuGeT menit sa ii convinga pe tineri ca e cool sa fii educat.

Doi romani au construit cea mai usoara bicicleta din lume: este pliabila si cantareste doar 6,5 kg

Petre Craciun si Ligia Stan, doi designeri stabiliti la Londra, au reusit sa construiasca cea mai usoara bicicleta pliabila din lume.

Povestea primului cimitir evreiesc din Tarile Romane. Cea mai veche piatra funerara dateaza din primul an al domniei lui Stefan cel Mare

Iasiul a avut cel mai vechi cimitir evreiesc din Tarile Romane. Locul de veci al evreilor, acum in paragina, este vizitat anual de sute de urmasi ai locuitorilor de confesiune mozaica ingropati la marginea orasului.

Cel mai mare salon mondial de fotografie, Paris Photo, isi deschide portile

Cel mai mare salon mondial de fotografie, Paris Photo, are loc de joi pana duminica, la Grand Palais din Capitala franceza, in cea de-a XIX-ea editie. La eveniment vor participa 174 de galerii din 33 de tari.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2165 seconds )