Libnet.ro
UNICEF

19:45

Cea mai friguroasa zi de iarna din Transilvania a fost inregistrata, marti spre miercuri, la Harghita

România Liberă România Liberă,
Cea mai friguroasa zi de iarna din Transilvania a fost inregistrata, marti spre miercuri, la Harghita

Termometrele au inregistrat, miercuri, cea mai scazuta temperatura a sezonului din Transilvania din acest an. Astfel, la Miercurea Ciuc au fost minus 22 de grade Celsius. continuă pe România Liberă

Romania a trecut prin cea mai GEROASA noapte din aceasta iarna! Cel mai frig a fost la Miercurea Ciuc, minus 22 de grade Celsius

Cele mai scazute temperaturi din aceasta iarna s-au inregistrat marti noapte. Cel mai frig a fost la Miercurea Ciuc, minus 22 de grade Celsius, arata B1 TV. La Brasov si intorsura.

Avancronica Mioveni - Steaua. Cea mai buna aparare din Liga 2 contra unui atac lipsit de inspiratie

Unul dintre duelurile asteptate in faza optimilor din Cupa Romaniei este, fara doar si poate, cel dintre CS Mioveni si Steaua. Despre meci se vorbeste deja si pe FORUM. Istvan Kovacs din Carei va oficia la centru.

Antrenorul Danemarcei: Mi-as dori sa ne luam revansa, sa reusim s-o oprim pe Neagu, dar e cea mai buna jucatoare din lume - Care sunt asteptarile echipei daneze?

Cu emotii a trecut Romania de Cehia, aseara, iar emotiile se vor intoarce in seara asta in arena din Helsingborg, pentru ca urmeaza intalnirea decisiva cu Danemarca. O echipa a Danemarcei care, dupa se s-a tinut strans de Norvegia, a facut egal cu campioana olimpica Rusia, un parcurs care-l face pe antrenorul Klavs Bruun Jorgensen sa viseze la finala, desi echipa sa nu a pornit ca favorita la acest turneu. Visez, poate nu e realist, dar trebuie sa speri ca sa-ti atingi obiectivele, a spus danezul intr-o discutie cu Lead.

Cea mai scazuta temperatura inregistrata in aceasta iarna: minus 22 de grade la Miercurea Ciuc

Meteorologii au anuntat ca cea mai scazuta temperatura din tara in aceasta iarna, de minus 22 de grade Celsius, a fost inregistrata, in noaptea de marti spre miercuri, in judetul Harghita, la Miercurea Ciuc.

Doctorul Burnei ar fi luat mita de 15 ori intr-o luna. Cea mai mare suma primita a fost 1350 de euro

Chirurgul ortoped Gheorghe Burnei, de la Spitalul de copii Marie Curie, a luat intr-o luna mita de 15 ori.

Peste 7,2 milioane de romani s-au prezentat, duminica, la vot. La ora inchiderii urnelor, judetele Olt, Teleorman si Giurgiu au inregistrat cea mai mare prezenta. Judetele codase - Maramures si Vaslui

Peste 7,2 milioane de romani s-au prezentat, duminica, la urnele de votare din Romania. Cel mai mare procent s-a inregistrat in judetele Olt - 47,16% si Teleorman - 46,29%, in timp ce in Maramures a avut cea mai mica prezenta din tara, de 31,62%, potrivit datelor furnizate de Biroul Electoral Central BEC).

Cel mai lung tunel din lume a fost deschis traficului in Elvetia (VIDEO)

Cel mai lung tunel din lume a fost deschis, duminica, in Elvetia. Acesta are o lungime de 57 de kilometri, este construit intre Zurich si Lugano si este destinat mai ales schimburilor comerciale.

Din Transilvania la Marea Neagra, prin ochii unui jurnalist BBC

Celebrul jurnalist Michael Portillo, scriitor si fost ministru in Cabinetul Thatcher, care realizeaza de mai multi ani una dintre cele mai urmarite emisiuni de calatorie ale postului BBC, va veni la Institutul Cultural Roman din Londra pentru a vorbi despre filmul sau dedicat Romaniei: Din Transilvania la Marea Neagra.

Povestea celui mai inalt om din istorie. Gigantul din Illinois a fost o vedeta iubita de americani pentru blandetea sa

Robert Wadlow este considerat cea mai inalta persoana din istorie. A devenit o persoana foarte populara, fiind foarte iubit de catre americani.

PSD a castigat alegerile in Olt, cu cea mai mare prezenta la vot

UPDATE 13 decembrie, ora 13. 40: Social-democratii au castigat alegerile in judetul Olt, cu cea mai mare prezenta la vot, de 47,16 la suta, conform rezultatelor Biroului Electoral Judetean.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )