Libnet.ro
UNICEF

08:00

Povestea celui mai inalt om din istorie. Gigantul din Illinois a fost o vedeta iubita de americani pentru blandetea sa

Adevărul Adevărul,
Povestea celui mai inalt om din istorie. Gigantul din Illinois a fost o vedeta iubita de americani pentru blandetea sa

Robert Wadlow este considerat cea mai inalta persoana din istorie. A devenit o persoana foarte populara, fiind foarte iubit de catre americani. continuă pe Adevărul

inchisoare pentru traficarea celui mai mare tezaur de monede dacice, furat din Sarmizegetusa Regia. Comoara de patru milioane de euro a ramas ascunsa

Cei patru inculpati in dosarul traficarii celui mai mare tezaur de monede antice din aur, sustras din Sarmizegetusa Regia au primit sentinte definitive. Prejudiciul creat de grupare se ridica, potrivit procurorilor, la peste patru milioane de euro, insa unele din infractiunile de care au fost acuzati s-au prescris.

Premierul D. Ciolos acorda un interviu celui mai popular vlogger din Romania

Premierul Dacian Ciolos a devenit cel dintai om din functia respectivacare acorda un interviu unui vlogger. Cu putin timp inainte de Alegerile Parlamentare din acest an, premierul DacianCiolos a acordat un interviu vlogger-ului Mikey Has. Pe parcursul a 45 de minute, cei doi au discutatdespre diverse subiecte cu privire la tara noastra si la dificultatile [].

Pescarii au motive de BUCURIE! Fete cu FORME APETISANTE apar in cel mai TARE calendar din istorie! (FOTO)

Pescarii au motiv de bucurie acum, calendarul pentru 2017 al pescarilor indragostiti de crapi a fost publicate. Cateva fete au pozat sexy, pentru noul calendar al pescarilor, iar din peisaj nu puteau.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )