Libnet.ro
UNICEF

21:30

Cea mai importanta tranzactie financiara a anului: Bayer a cumparat Monsanto cu 66 miliarde de dolari

România Liberă România Liberă,
Cea mai importanta tranzactie financiara a anului: Bayer a cumparat Monsanto cu 66 miliarde de dolari

Grupul german Bayer a cumparat compania americana Monsanto contra sumei de 66 de miliarde de dolari, aceasta reprezentand cea mai importanta tranzactie financiara a anului 2016. continuă pe România Liberă

Cum sa faci cea mai buna supa de ciuperci

Nu stii cum sa faci cea mai buna supa de ciuperci? Nu stii de ce ingredinte ai nevoie pentru prepararea ei? Nu-nimic! Noi te invatam cum sa faci cea mai buna supa de ciuperci si alte legume proaspete. Si vei petrece si putin timp in bucatarie!.

Cea mai buna prajitura cu pere si migdale

Aceasta nu este o prajitura ca oricare. Nu este o prajitura cu pere care oricare alta. Estea cea mai buna prajitura cu pere si migdale. Si, mai exact, este atat de moale si de aromata, incat am putea spune ca nu este o prajitura cu pere si niste cu putin aluat. Convinge-te singur de asta!.

Elena Udrea iubeste din nou. Cea mai ravnita blonda din politica a spus da unei noi povesti de dragoste. Cine este IUBITUL fostei consiliere prezidentiale si cat de HOT arata (FOTO)

Soarele a rasarit in sfarsit pe strada Elenei Udrea in ceea ce priveste viata amoroasa. Cea mai ravnita blonda din politica este din nou fericita dupa despartirea de fostul sot,.

Transalpina, cea mai buna sosea de teste auto din Europa. Sefii Renault au incheiat o colaborare cu Sectia Drumurilor Nationale (VIDEO)

Transalpina este, la momentul actual, cea mai inalta sosea din Romania, ajungand la o altitudine de 2. 145 de metri in Pasul Urdele si cea mai buna pista de incercare din Europa.

Cum sa faci cea mai buna tarta cu prune si mac

Dulciurile de casa sunt cele mai bune. Ca sa te convingi, afla cum sa faci cea mai buna tarta cu prune si mac. Nu framanta aluatul de tarta in exces, deoarece va deveni prea elastic si se va intari la copt.

Cum a ajuns Transalpina sa fie numita drept cea mai buna sosea de teste auto din Europa. Protocolul semnat intre Renault si sefii de la Drumuri Nationale

Transalpina, cea mai inalta sosea din tara, care ajunge la o altitudine de 2. 145 de metri in Pasul Urdele, este cea mai buna pista de incercare la altitudine din Europa pentru noile modele de autovehicule.

Cea mai buna mancare de fasole cu carne de vita

Am declarat cea mai buna mancare de fasole cu carne de vita, felul de mancare al lunii septembrie. Este usor de preparat si poate fi servita oricui, membru al familiei, prieten sau musafir mai special. Si asta pentru ca gustul de acasa domina aceasta mancare care cucereste pe oricine.

FOTO. Cea mai cautata terorista din lume. Jihadista britanica Sally Jones le invata pe femeile din toata lumea sa se arunce in aer pentru Statul Islamic

De mai bine de doi ani, jihadista britanica Sally Jones este cea mai cautata terorista din lume. De cand a fugit din Kent in Siria, pentru a se casatori cu Junaid Hussain, un luptator ISIL Statul Islamic din Irak si Levant) din Birmingham, o serie de mesaje descoperite pe retelele de socializare sunt singurele indicii despre viata acestei femei din interiorul califatului terorist, relateaza The Telegraph.

Bursa de Valori Bucuresti lanseaza cea mai mare platforma de educatie financiara din Romania

Bursa de Valori Bucuresti BVB) a lansat platforma online de educatie financiara, Fluent in finante: Platforma Universala pentru Investitori, scopul acesteia fiind de a aduna intr-un singur loc informatii si materiale educationale.

Elena Udrea a apucat-o definitiv pe drumul calugariei. Radu Banciu: Ma gandesc cu lehamite ce a putut sa o determine sa devina cea mai cuvioasa femeie din tara (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre intorsatura pe care a luat-o viata Elenei Udrea. Mai exact, jurnalistul a facut referire la mesajele religioase.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )