Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cea mai importanta veste de la Google pentru dezvoltarea Romaniei prin tehnologie

Playtech Playtech,
Cea mai importanta veste de la Google pentru dezvoltarea Romaniei prin tehnologie

Google a anunta un plan prin care isi propune sa contribuie semnificativ la redresarea economiei romanesti prin tehnologie si accelerarea transformarii digitale, in contextul. continuă pe Playtech

Victor Ponta: USR e cea mai distructiva forta in acest moment (VIDEO)

Victor Ponta a declarat, la congresul de fuziune Pro Romania - ALDE, ca noua echipa nu va face blaturi cu PSD, PNL sau USR. Despre Uniunea Salvati Romania, fost premier a sustinut ca este cea mai distructiva.

Piata Obor din Capitala, cea mai mare din tara, ramane deschisa, in ciuda deciziei CNSU

Cea mai mare piata din tara, Piata Obor din Capitala, va ramane deschisa in perioada urmatoare, in ciuda deciziei CNSU de inchidere pe o perioada de 30 de zile a tuturor pietelor agroalimentare inchise.

La 117 ani, cea mai in varsta persoana din lume va participa la stafeta tortei olimpice

Kane Tanaka, cea mai in varsta persoana in viata, care are acum 117 ani, va face parte din stafeta tortei olimpice in 2021, relateaza mainichi. jp.

Cea mai in varsta persoana din lume, o femeie care are acum 117 ani, va participa la stafeta tortei olimpice

Kane Tanaka, cea mai in varsta persoana in viata, care are acum 117 ani, va face parte din stafeta tortei olimpice in 2021, relateaza mainichi. jp.

Care este cea mai ascultata piesa romaneasca de pe Spotify

000 de ascultari pe Spotify, atat inregistreaza cea mai ascultata piesa romaneasca pe Spotify. Pe 22 noiembrie se implinesc 10 ani de cand a fost lansata pe celebra platforma.

Initiativa Grow Romania with Google sprijina dezvoltarea tarii cu ajutorul tehnologiei

Google anunta un plan prin care isi propune sa contribuie la redresarea economiei romanesti prin accelerarea transformarii digitale. Programul se numeste Grow Romania with Google si ofera o serie de instrumente, instruire, sfaturi specializate si colaborari importante cu institutii publice si private din tara pentru a sprijini antreprenorii, angajatii si persoanele aflate in cautarea unui loc de munca, potrivit unui comunicat de presa.

Veste proasta pentru cei cu centrale termice de apartament. Se intampla chiar de luni in Romania

Intr-un context dificil in care ne aflam, primim inca o veste proasta. Toate facturile la energie electrica se majoreaza, de la 1 noiembrie, dupa ce Autoritatea Nationala de Reglementare.

Dezastru la Roma. CFR Cluj, cea mai drastica infrangere in Europa

Campioana Romaniei a fost spulberata de AS Roma cu scorul de 5-0, joi seara, in deplasare, pe Stadio.

Starea Justitiei, criticata dur de doua asociatii ale magistratilor: Fara reforme reale, justitia din Romania va ramane in continuare in perioada cea mai sumbra din istoria sa recenta

Doua organizatii ale magistratilor, Forumul Judecatorilor din Romania si Asociatia Initiativa pentru Justitie, critica dur starea in care se afla in prezent Justitia din Romania si acuza puterea legislativa si puterea executiva ca nu au nicio scuza pentru lipsa de vointa politica necesara in vederea modificarii imediate a legilor justitiei.

Cea mai puternica rugaciune pentru Sfintii Mihail si Gavril

In fiecare an, pe 8 noiembrie, sunt sarbatoriti Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril. Este bina sa ne rugam pentru a ne ajuta in tot ceea ce ne propunem. Iata o rugaciune pe care o putem.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )