Libnet.ro
UNICEF

10:31

Cea mai importanta veste de la Samsung: aceste telefoane vor primi Android 11

Playtech Playtech,
Cea mai importanta veste de la Samsung: aceste telefoane vor primi Android 11

Dupa lansarea unei versiuni beta catre public a One UI 3. 0 pentru seria Galaxy S20, care a avut loc la inceputul lunii trecute, Samsung a extins programul beta One UI 3. 0 la seria Galaxy Note. continuă pe Playtech

Cea mai buna veste de la inceputul pandemiei. Cand este gata vaccinul anti-covid

Asta-i cea mai buna veste pe care o primim de la inceputul pandemiei. A fost anuntata data la care va fi gata vaccinul anti-covid. Cand va fi gata vaccinul pentru coronavirus Compania Pfizer a facut anuntul atat de mult asteptat de oamenii din intreaga lume. Conform oficialilor, vaccinul anti-covid va fi gata pana la finalul .

Ce spun medicii despre noile masuri anti-COVID. Virgil Musta: Cea mai importanta este purtarea mastii Efectele se vor simti peste trei sau patru saptamani (VIDEO)

Noile restrictii intra in vigoare incepand de astazi, 9 noiembrie. Printre acestea se numara purtarea obligatorie a mastii de protectie in toata tara, dar si restrictionarea circulatiei pe timp de.

Cea mai proasta veste pentru Donald Trump dupa infrangere: ce se intampla cu contul sau de Twitter

Donald Trump a pierdut alegerile prezindentiale din SUA in fata lui Joe Biden, iar infrangerea va avea si consecinte mai putin evidente. Printre ele se numara pierderea protectiei pe.

Romanii primesc cea mai buna veste chiar azi. Vin banii de la UE

Parlamentul European si Consiliul Uniunii Europene s-au inteles in privinta programului major de relansare a Europei. Romania poate sa atraga 80 de miliarde de euro de la UE prin.

Clipe grele pentru Adriana Iliescu! Ce decizie radicala a luat cea mai batrana mama din Romania, dupa ce a ajuns intr-o situatie fara iesire

Adriana Iliescu a ajuns intr-o situatie fara iesire. Cea mai batrana mama din Romania a trebuit sa ia o decizie radicala pentru a supravietui. Ce se intampla acum cu fosta profesoara si Eliza? Adriana Iliescu, inglodata in datorii Adriana Iliescu este nevoita sa isi duca traiul la limita existentei. Conform Impact. ro, cea mai batrana mama .

CORONAVIRUS |Italia a raportat cea mai mare rata a mortalitatii din 6 aprilie

Italia a raportat, in ultimele 24 de ore, 636 de decese cauzate de noul coronavirus, fata de 623 inregistrate in ziua precedenta si cea mai mare cifra din 6 aprilie, a declarat ministrul Sanatatii, Roberto Sp.

Romanul Jumatate de soare galben, votat cea mai buna carte la Womens Prize

Romanul Jumatate de soare galben Half of a Yellow Sun) al scriitoarei de origine nigeriana Chimamanda Ngozi Adichie a fost votat drept cea mai buna carte care a castigat vreodata premiul pentru fictiune Womens Prize, in istoria de 25 de ani a competitiei, transmite BBC News.

Romania, cea mai nesigura tara in ceea ce priveste siguranta rutiera Primul manual de educatie rutiera pentru copii (VIDEO)

Conform Autoritatii Rutiere Romane, Romania este cea mai nesigura tara in ceea ce priveste siguranta rutiera, cu 96 de decese inregistrate la milionul de locuitori, aproape dublul fata de media UE, de 51 de.

SIBIU: Pro Romania cere demisia prefectului dupa ce judetul a ajuns la rata de infectare cea mai mare

Pro Romania cere demisia prefectului judetului Sibiu, Mircea Cretu, aflat in concediu medical fiind bolnav de COVID-19, pe care il acuza de o gestionare ineficienta a situatiei, dupa ce judetul a ajuns sa aiba cea mai mare rata de infectare din tara, de peste 7 la mia de locuitori, relateaza Agerpres.

IONEL ARSENE, PRESEDINTELE PSD NEAMT: PNL a atras tara in cea mai neagra perioada a istoriei sale

PNL a atras tara in cea mai neagra perioada a istoriei sale, a declarat, astazi, intr-un comunicat de presa, presedintele PSD Neamt, Ionel Arsene.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )