Libnet.ro
UNICEF

09:30

Cea mai luxoasa masina din lume, prezentata oficial: noua generatie Rolls Royce Phantom VIII

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cea mai luxoasa masina din lume, prezentata oficial: noua generatie Rolls Royce Phantom VIII

Rolls Royce a dezvaluit oficial a opta generatie a limuzinei Phantom. Cum era de asteptat, sedanul vine cu o multime de tehnologii noi, cu un motor mai puternic si cu noi artificii in materie de personalizare. continuă pe Wall-Street Ro

Bill Gates nu mai este cel mai bogat om din lume. Cine are de astazi cea mai mare avere

Cu toate ca Bill Gates a fost, ani la rand, cel mai bogat om din lume, de astazi se incheie o era si incepe alta, dupa ce fondatorul Microsoft tocmai a fost detronat. Fondatorul Amazon, Jeff Bezos, a devenit cel mai bogat om din lume, asa cum relateaza Bloomberg. Conform acestora, o crestere consistenta a [].

FOTO+VIDEO. Cel mai bogat om din lume, pentru cateva ore. Povestea lui Jeff Bezos, fondatorul companiei Amazon, seful tiran si omul de afaceri care nu crede in actele de caritate

Pentru cateva ore, Jeff Bezos, fondatorul gigantului Amazon, fost unul din cei mai bogati oameni din lume, detronandu-l pe Bill Gates. Caracterizat de comunitatea oamenilor de afaceri drept libertarian, omul de afaceri american nu crede in filantropia companiilor si a fost desemnat, acum trei ani, cel mai rau sef din lume. De altfel, ziaristii americani scriu despre supravegherea foarte stricta a angajatilor sai, care spun ca se transforma in Amabots.

Jeff Bezos a fost cel mai bogat om din lume, dar doar pentru cateva ore. Ce s-a intamplat

Directorul general si fondatorul Amazon, Jeff Bezos, a scazut din nou pe al doilea loc in clasamentul celor mai bogati oameni din lume, dupa cateva ore in care a fost in varf, in.

Bill Gates este, din nou, cel mai bogat om din lume

Cu toate ca Bill Gates a fost, ani la rand, cel mai bogat om din lume, de astazi se incheie o era si incepe alta, dupa ce fondatorul Microsoft tocmai a fost detronat. UPDATE: Bill Gates a redevenit cel mai bogat om din lume in cursul zilei de ieri. Jeff Bezos a ajuns pe locul [].

Cel mai usor test din lume pentru tine. Stii rezolvarea?

Majoritatea testelor de inteligenta sunt destinate divertismentului si a exercitiilor mentale de care mai au nevoie si unii oameni din cand in cand. Cu toate astea, exercitiul propus astazi.

Ovidiu Dumitrescu, Tradeville: Nuclearelectrica, cea mai buna evolutie din BET

Sedinta de tranzactionare de la mijlocul saptamanii a fost marcata de o lichiditate redusa, de numai 13,85 mi and 172;lioa and 172;ne de lei 3,03 milioane euro), de peste trei ori mai mica fata de valoarea medie zilnica din acesta an, de 49,21 milioane de lei, in contextul in care nu a fost realizata nicio tranzactie pe piata deal.

Fotbalul a luat-o razna: Real Madrid il transfera pe Mbappe pentru cea mai mare suma din istorie. Detaliile afacerii

Cel mai bine cotat tanar jucator din lume in acest moment va ajunge direct pe locul 1 in topul celor mai scumpe tranzactii din istoria sportului-rege.

Seful Amazon a fost doar cateva ore cel mai bogat om din lume. Bill Gates a preluat din nou primul loc dupa ce actiunile Amazon s-au depreciat

Directorul general si fondatorul Amazon, Jeff Bezos, a cazut din nou pe al doilea loc in clasamentul celor mai bogati oameni din lume, dupa cateva ore in care a fost in varf, in urma unei deprecieri a actiunilor companiei sale, relateaza Time. com citata de news. ro.

Jeff Bezos, fondatorul Amazon, l-a detronat pe Bill Gates si a devenit cel mai bogat om din lume

Fondatorul Amazon, Jeff Bezos, a devenit joi cel mai bogat om din lume, detronandu-l pe Bill Gates, in urma aprecierii sensibile ale actiunilor gigantul american al comertului online, potrivit revistei Forbes, citata de AFP.

Motivul pentru care Mark Zuckerberg, unul dintre cei mai bogati oameni din lume, imbraca aceleasi haine zi de zi

Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, poarta aproape zilnic un tricou gri cu maneca scurta. La o sesiune publica de intrebari si raspunsuri, creatorul Facebook a spus ca stilul sau vestimentar.

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )