Libnet.ro
UNICEF

13:45

Cele mai spectaculoase cladiri de birouri din lume: arhitectura si designul se impletesc in armonie

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cele mai spectaculoase cladiri de birouri din lume: arhitectura si designul se impletesc in armonie

Romania a inceput de numai cativa ani sa prinda gustul dezvoltarilor de birouri in care designul si arhitectura sa isi puna o amprenta tot mai mare asupra aspectului oraselor de un gri orbitor, iar acest lucru se poate observa in multitudinea de. continuă pe Wall-Street Ro

Cea mai mare aeronava hibrid din lume! Are o lungime de 92 de metri si capacitatea de a se inalta la peste 3000 de metri (VIDEO)

A fost scoasa la rampa cea mai mare aeronava hibrid din lume! Airlander 10 este o combinatie intre un avion si un dirijabil, are o lungime de 92 de metri si capacitatea de a se inalta la peste.

Cele mai scumpe cladiri din lume: edificiul religios pentru constructia caruia s-au cheltuit 100 de miliarde de dolari

Edificii impresionante din toata lumea figureaza intr-un clasament al celor mai scumpe cladiri, locul fruntas fiind ocupat de un lacas religios, conform Adevarul.

Cele mai bune reduceri eMAG din aceasta saptamana

Pana in data de 8 august, eMAG va ofera acces la o serie de dispozitive aflate la reducere. Dupa cum stiti deja, in fiecare saptamana puteti beneficia de o serie de reduceri eMAG la diverse dispozitive. Printre cele disponibile acum la oferta se numara telefoanele Huawei, smartwatch-urile si bratarile inteligente, dar si televizoarele de mai jos.

FOTO. Klaus Iohannis, la Balea Lac: Avem probabil cele mai spectaculoase peisaje din Europa

Seful statului, Klaus Iohannis, a facut, sambata, o drumetie in zona Balea Lac, potrivit unei postari de pe pagina sa de Facebook.

Cele mai jenante 6 intamplari din cabinetul ginecologic

Pentru multe femei, vizita la ginecolog nu este foarte confortabila. Desi, pana la urma, este vorba despre un consult efectuat de catre un specialist ca oricare altul, faptul ca partile intime sunt verificate le.

Top 10 cele mai frumoase plaje din lume

Daca iti este gandul la concediu si vrei sa ajungi intr-un loc linistit si mirific, iata un top al celor mai frumoase 10 plaje din lume. Noua nu ne mai ramane decat sa-ti uram Vacanta placuta! 1. Plaja iepurilor,.

Unul dintre cele mai mari targuri de vechituri din Europa a fost anulat din motive de securitate

Unul dintre cele mai mari targuri de vechituri din Europa, care are loc in nordul orasului francez Lille, a fost anulat din motive de securitate, a anuntat primarul Martine Aubry, citat de AFP. Exista.

Cele mai scurte mandate. Primarii din Osica de Sus si Sprancenata si-au pierdut, astazi, functiile. Prefectul a semnat ordinele

Doi primari din Olt si-au pierdut astazi functiile, prefectului judetului semnand ordinele de revocare. Primul are la activ o condamnare cu suspendare pentru fals in inscrisuri, cel de-al doilea este taxat pentru incompatibilitate.

Cum arata cel mai subtire turn din lume, ce tocmai a fost inaugurat in Anglia

I360 este cel mai subtire turn din lume si a fost inaugurat pe coasta de sud a Regatului Unit, in orasul Brighton. Turistii pot vedea, in timpul vizitei, imagini uimitoare cu imprejurimile, datorita capsulei de sticla care se ridica de la baza turnului.

Va avea Romania cele mai slabe Jocuri Olimpice de Vara din ultimii 64 de ani?

Modul in care sperantele Romaniei la scrima feminin individual s-au spulberat sambata si, in acelasi timp luand in calcul tinta oficiala de medalii a Comitetului Olimpic Roman COSR), ne face sa credem ca ne indreptam spre cele mai slabe Jocuri Olimpice de Vara pentru Romania din ultimii 64 de ani. Nu vrem sa cobim si nici sa fim negativisti, dar este posibil asa ceva.

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )