Libnet.ro
UNICEF

19:45

Cea mai mare TEAPA din ultimii 22 de ani: Deznodamantul referendumului la care 8,5 milioane de romani au spus DA

Antena3 Antena3,
Cea mai mare TEAPA din ultimii 22 de ani: Deznodamantul referendumului la care 8,5 milioane de romani au spus DA

Mihai Gadea reia la Sinteza zilei de la Antena 3 subiectul tepelor luate de poporul roman, discutat in editia de duminica a emisiunii Secvential de Adrian Ursu si invitatii sai, si propune un nou top al. continuă pe Antena3

Septembrie a fost cea mai sangeroasa luna din ultimii doi ani, in Irak.

Septembrie a fost cea mai violenta luna in Irak din august 2010, cu 365 de morti si 683 de raniti, potrivit unei statistici comunicate luni de doua ministere irakiene, al Sanatatii si de Interne, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Potrivit statisticilor, 182 de civili, 88 de politisti si 95 de soldati au murit in violentele produse in aceasta luna care tocmai s-a incheiat. Printre raniti, 453 sunt civili, 110 politisti si 120 soldati. Acesta este cel mai grav bilant din august 2010, cand au .

Record negativ: cea mai scazuta lichiditate din ultimii sapte ani

La Sibex, sedinta de vineri a incheiat cea de-a noua luna din an printr-o evolutie predominant des-cendenta a cotatiilor futures.

Gigantica si delicioasa! Iata cea mai mare pizza din lume

O pizzerie din Los Angeles face cea mai mare pizza din lume. Din deliciosul preparat culinar se pot hrani cu usurinta nu mai putin de 50 de persoane. Uriasa pizza este livrata, dupa cum probabil v-ati inchipuit .

Zoltan Brassai, Ford Romania: Nu am vazut proteste prin care oamenii sa ceara infrastructura. E cea mai mare problema a acestei tari

Masinile B-Max pe care Ford le produce la Craiova au inceput deja sa fie exportate, insa oficialii companiei americane reclama infrastructura de transport deficitara, ce reprezinta un impediment pentru dezvoltarea economiei romanesti. Nu am vazut oameni iesind in strada sa ceara infrastructura. Aceasta este cea mai mare problema a acestei tari, a declarat pentru 0-100. ro seful Ford Romania, Zoltan Brassai.

Cotatia petrolului a incheiat trimestrul cu cel mai mare castig din acest an

Cotatia titeiului brut a inregistrat, in intervalul iulie - septembrie, pe piata americana, cea mai mare crestere trimestriala din anul curent, pe fondul escaladarii temerilor legate de intreruperea livrarilor de profil din Orientul Mijlociu.

Luni se deschide cea mai mare piata destinata exclusiv producatorilor autohtoni

Piata de Vest, unde vor putea vinde exclusiv producatorii autohtoni de legume si fructe, se deschide din 1 octombrie. Se afla pe Bulevardul Timisoara in sectorul 6 al Capitalei si are o suprafata de 24. 000 de metri patrati.

Se intampla in Franta: Guvernul a adoptat cel mai auster buget din ultimii ani

Guvernul francez a adoptat vineri bugetul pentru anul 2013, care cuprinde un pachet de masuri de austeritate bazat in principal pe cresterea taxelor aplicate persoanelor cu venituri mari si companiilor, in incercarea de a reduce deficitul bugetar.

A fost descoperita CEA MAI STRALUCITOARE COMETA.

Doi astronomi au decoperit cea mai stralucitoare cometa. Peste doar un an, ea ar putea ajunge sa straluceasca chiar mai tare decat satelitul natural al Pamantului, potrivit evz. ro Astronomul amator rus Artiom Novicionok si colegul lui Vitali Nevski din Belarus au descoperit o cometa, care poate fi cea mai stralucitoare din ultimii 10 ani. Cometa zboara spre Pamant. Atata timp cat ea se va apropia de Soare, se va incalzi si va deveni din ce in ce mai stralucitoare. Zburand pe langa Soare, .

Utile: 5 semne care prevestesc diabetul; A fost descoperita cea mai usoara metoda pentru a slabi; Leacuri care tin la distanta bolile de sezon

Ce mananci ca sa scapi de depresie? Asa cum ciocolata, prajiturile sau pizza te pot face fericita cand le consumi, alte alimente pot avea efectul invers, din cauza substantelor pe care le contin sau, din. Cartofii congelati pusi la prajit pot produce cancer. Acasa, la restaurant sau in fast-food-uri, cartofii prajiti sunt cea mai populara hrana din lume. Ce nu stie nimeni insa este faptul ca atunci cand.

Faze Tari: Perfomanta incredibila! A facut sex intr-o zi cu 919 barbati; Are cei mai mari sani din lume si ii tot cresc; Fata nevazuta a Oktoberfest: Copii pierduti, furturi si come alcoolice

Ia-ti casa in Anglia! Te costa doar 4. 200 de lei! Cea mai ieftina casa din Marea Britanie, locuinta de la numarul 12, din Limetrees Close, Port Clarence. De ce nu mucegaiesc hamburgerii de la McDonald's? Uite raspunsul! Spre deosebire de alte alimente, hamburgerii de la McDonald's nu mucegaiesc.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )