Libnet.ro
UNICEF

21:15

Cea mai periculoasa strada din Galati, scena unui nou accident spectaculos. Patru masini au fost sifonate serios

Adevărul Adevărul,
Cea mai periculoasa strada din Galati, scena unui nou accident spectaculos. Patru masini au fost sifonate serios

Accidentul s-a produs pe fondul neacordarii prioritatii legale, dar si din cauza asfaltului extrem de deteriorat de pe strada Basarabiei. Un sofer a fost dus de urgenta la spital, iar ceilalti s-au ales cu zgarieturi si vanatai serioase. continuă pe Adevărul

WTA: Sorana Carstea, cea mai buna clasare din cariera - Se afla pe locul 22

Sorana Carstea a urcat pe locul 22 in clasamentul WTA, cea mai buna clasare din cariera. Jucatoarea din Romania a acumulat 1760 de puncte. Pe prima pozitie se mentine Serena Williams, urmata de Victoria Azarenka si Maria Sharapova.

Un vis implinit. Ea este cea mai frumoasa femeie din SUA

Noapte cu totul si cu totul speciala in Las Vegas, cu ocazia desemnarii celei mai frumoase femei din Statele Unite! Erin Brady, Miss Connecticut, a castigat prestigiosul titlu al celei de-a 62-a editie a.

Cea mai mare comuna din tara isi face universitate cu 10 milioane de euro. Cu ajutorul penticostalilor

Asociatia Crestina Pro Integritate, de rit penticostal, al carui presedinte este patronul ATP Exodus din Baia Mare, Mircea Cirt, a semnat recent cu primaria din comuna clujeana Floresti contractul care va permite construirea unei universitati si a unui campus modern. Investitia a fost evaluata la 10 milioane de euro. Comuna Floresti este cea mai mare din tara, are, potrivit ultimului recensamant, 27. 000 de locuitori. Summary.

Cea mai inalta instanta din Grecia a anulat inchiderea televiziunii de stat

Consiliul grec de Stat, cea mai inalta instanta administrativa din tara, a anulat luni seara, temporar, decizia guvernului de a inchide radio-televiziunea publica ERT. Consiliul a dispus redeschiderea acesteia.

Romania a inregistrat in luna mai cea mai ridicata inflatie din UE

Inflatia anuala din Uniunea Europeana a urcat in luna mai la 1,6%, in timp ce preturile de consum din zona euro au crescut in medie cu 1,4%, iar Romania a inregistrat cea mai puternica rata de majorare a preturilor din UE, potrivit datelor prezentate vineri de Eurostat.

Postavaru, strada cea mai verde din oras

Depoul de Arta Urbana, in parteneriat cu Asociatia impreuna pentru Dezvotarea Comunitatii si Primaria Municipiului Brasov, isi propune amenajarea strazii Postavarului din Centrul Istoric al Brasovului ca ,,strada cea mai verde a orasului.

FOTO Cea mai lunga parada Mazda. Pe cati kilometri s-a intins sirul Mazda MX-5.

Mazda a reusit sa doboare recordul mondial pe care il anunta la inceputul acestei luni. Nu mai putin de 683 Mazda MX-5 au fost conduse in coloana pe drumurile din Lelystad, Olanda in cadrul evenimentului MAX-5 2013, care astfel a intrat in Guinness Book of World Records, anunta Mazda Romania. Evenimentul, desfasurat pe 15 iunie, a adunat pe strazile din jurul centrului de teste RDW din Lelystad, nu mai putin de 1450 de participanti. Ultimul record de cea mai lunga parada de modele .

Buzaul a intrat sub stapanirea caniculei. Miercuri va fi cea mai calda zi din acest an

Dupa o perioada in care orele calduroase ale zilei au alternat cu perioade ploioase si nopti de-a dreptul racoroase, meteorologii anunta un prim val de temperaturi ridicate, care se va abate, in urmatoarele zile, si asupra Buzaului. Din fericire, acest val de cancicula nu va dura mult. De joi, temperaturile mai scad putin, iar in weekend, ploile vor racori atmosfera in aproape toata tara.

VIDEO Cel mai rapid supercomputer din lume nu mai este al americanilor. Cine l-a construit

Topul 500 celor mai rapide calculatoare din lume a fost publicat luni. Supercomputerul Titan dezvoltat de Statele Unite nu mai este primul in clasament. O alta masinarie a devenit cea mai rapida de pe planeta.

FOTO+VIDEO. Cum arata cel mai subtire smartphone din lume.

Compania chinezeasca Huawei a prezentat marti, la Londra, cel mai subtire smartphone din lume, care poarta numele Ascend P6, potrivit Realitatea. net. Titlul de cel mai subtire smartphone din lume a fost obtinut, marti, de modelul Ascend P6 al companiei chinezesti Huawei. Huawei Ascend P6 are o grosime de numai 6,18 milimetri, in conditiile in care iPhone 5 are o grosime de 7,6 milimetri, iar Samsung Galaxy S4 o grosime de 7,9 milimetri, scrie gizmodo. com. Huawei Ascend P6 are un ecran de 4,7 .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )