Libnet.ro
UNICEF

06:30

Cea mai inalta instanta din Grecia a anulat inchiderea televiziunii de stat

B1 B1,
Cea mai inalta instanta din Grecia a anulat inchiderea televiziunii de stat

Consiliul grec de Stat, cea mai inalta instanta administrativa din tara, a anulat luni seara, temporar, decizia guvernului de a inchide radio-televiziunea publica ERT. Consiliul a dispus redeschiderea acesteia. continuă pe B1

inchiderea radio-televiziunii publice din Grecia, anulata temporar de justitie

Consiliul de Stat din Grecia, cea mai inalta instanta administrativa a tarii, a anulat temporar, luni seara, decizia guvernului de a inchide radio-televiziunea publica ERT si a dispus redeschiderea sa.

Justitia din Grecia amana inchiderea postului public de televiziune

Consiliul de Stat din Grecia, cea mai inalta instanta administrativa a tarii, a amanat luni seara decizia guvernului de a inchide postul public de radio si televiziune ERT si a dispus redeschiderea sa pana la constituirea unui nou organism de acelasi fel.

Romania, cea mai ridicata inflatie din UE in luna mai (Eurostat): 4,4%, pe indicele armonizat al preturilor de consum . Vezi de unde apar diferentele intre IPC si IAPC

Inflatia anuala din Uniunea Europeana a urcat in luna mai la 1,6%, in timp ce preturile de consum din zona euro au crescut in medie cu 1,4%, iar Romania a inregistrat cea mai puternica rata de majorare a preturilor din UE, se arata intr-un comunicat publicat vineri de Eurostat. Romania a avut cea mai ridicata inflatie din UE in mai, de 4,4%, urmata de Estonia 3,6%) si Olanda 3,1%), se mai spune in comunicat. Datele Eurostat se refera la indicele armonizat al preturilor de consum IAPC). Cele mai scazute rate ale inflatiei din UE in luna mai au fost inregistrate in Grecia -0,3%), Letonia -0,2%) si Cipru 0,2%).

WTA: Sorana Carstea, cea mai buna clasare din cariera - Se afla pe locul 22

Sorana Carstea a urcat pe locul 22 in clasamentul WTA, cea mai buna clasare din cariera. Jucatoarea din Romania a acumulat 1760 de puncte. Pe prima pozitie se mentine Serena Williams, urmata de Victoria Azarenka si Maria Sharapova.

Romania a inregistrat cea mai ridicata inflatie din Uniunea Europeana in luna mai

Romania a inregistrat cea mai puternica rata de majorare a preturilor din Uniunea Europeana, conform datelor publicate vineri de Eurostat. Tara noastra a avut cea mai ridicata inflatie din UE in mai, de 4,4%,.

Grecia: Justitia a anulat inchiderea televiziunii de stat

Consiliul grec de Stat, cea mai inalta instanta administrativa din tara, a anulat luni seara temporar decizia guvernului de a inchide radio-televiziunea publica ERT si a dispus redeschiderea acesteia pana la constituirea unei noi organizatii audiovizuale publice, scrie AFP.

Un vis implinit. Ea este cea mai frumoasa femeie din SUA

Noapte cu totul si cu totul speciala in Las Vegas, cu ocazia desemnarii celei mai frumoase femei din Statele Unite! Erin Brady, Miss Connecticut, a castigat prestigiosul titlu al celei de-a 62-a editie a.

Cea mai mare comuna din tara isi face universitate cu 10 milioane de euro. Cu ajutorul penticostalilor

Asociatia Crestina Pro Integritate, de rit penticostal, al carui presedinte este patronul ATP Exodus din Baia Mare, Mircea Cirt, a semnat recent cu primaria din comuna clujeana Floresti contractul care va permite construirea unei universitati si a unui campus modern. Investitia a fost evaluata la 10 milioane de euro. Comuna Floresti este cea mai mare din tara, are, potrivit ultimului recensamant, 27. 000 de locuitori. Summary.

Romania a inregistrat in luna mai cea mai ridicata inflatie din UE

Inflatia anuala din Uniunea Europeana a urcat in luna mai la 1,6%, in timp ce preturile de consum din zona euro au crescut in medie cu 1,4%, iar Romania a inregistrat cea mai puternica rata de majorare a preturilor din UE, potrivit datelor prezentate vineri de Eurostat.

Romania a inregistrat in luna mai cea mai ridicata inflatie din UE

CInflatia anuala din UE a crescut in luna mai la 1,6%, in timp ce preturile de consum din zona euro au crescut in medie cu 1,4%, iar Romania a inregistrat cea mai puternica rata de majorare a preturilor din UE, se arata intr-un comunicat al Eurostat, institutul de statistica al Comisiei Europene, citat de sursele de presa.

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )