Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un vis implinit. Ea este cea mai frumoasa femeie din SUA

Antena3 Antena3,
Un vis implinit. Ea este cea mai frumoasa femeie din SUA

Noapte cu totul si cu totul speciala in Las Vegas, cu ocazia desemnarii celei mai frumoase femei din Statele Unite! Erin Brady, Miss Connecticut, a castigat prestigiosul titlu al celei de-a 62-a editie a. continuă pe Antena3

Romania, cea mai ridicata inflatie din UE in luna mai (Eurostat): 4,4%, pe indicele armonizat al preturilor de consum . Vezi de unde apar diferentele intre IPC si IAPC

Inflatia anuala din Uniunea Europeana a urcat in luna mai la 1,6%, in timp ce preturile de consum din zona euro au crescut in medie cu 1,4%, iar Romania a inregistrat cea mai puternica rata de majorare a preturilor din UE, se arata intr-un comunicat publicat vineri de Eurostat. Romania a avut cea mai ridicata inflatie din UE in mai, de 4,4%, urmata de Estonia 3,6%) si Olanda 3,1%), se mai spune in comunicat. Datele Eurostat se refera la indicele armonizat al preturilor de consum IAPC). Cele mai scazute rate ale inflatiei din UE in luna mai au fost inregistrate in Grecia -0,3%), Letonia -0,2%) si Cipru 0,2%).

WTA: Sorana Carstea, cea mai buna clasare din cariera - Se afla pe locul 22

Sorana Carstea a urcat pe locul 22 in clasamentul WTA, cea mai buna clasare din cariera. Jucatoarea din Romania a acumulat 1760 de puncte. Pe prima pozitie se mentine Serena Williams, urmata de Victoria Azarenka si Maria Sharapova.

Romania a inregistrat cea mai ridicata inflatie din Uniunea Europeana in luna mai

Romania a inregistrat cea mai puternica rata de majorare a preturilor din Uniunea Europeana, conform datelor publicate vineri de Eurostat. Tara noastra a avut cea mai ridicata inflatie din UE in mai, de 4,4%,.

Pentru Lucian Bute, verigheta e cea mai frumoasa centura.

Evenimentul sfarsitului de saptamana a fost nunta campionului Lucian Bute, cu aleasa inimii sale, Elena Aprozeanu. Dupa ce in urma cu o saptamana avusese loc cununia civila, sambata cei doi au mers in fata altarului. Inainte de a merge la biserica, au respectat traditiile zonei si impreuna cu nasii, primarul din Busteni, Emanoil Savin si sotia acestuia, au mers la casa natala a lui Lucian, din comuna Pechea. Aici, conform traditiei, mirii au ciocnit un pahar cu vin cu rudele, prietenii si .

Cea mai mare comuna din tara isi face universitate cu 10 milioane de euro. Cu ajutorul penticostalilor

Asociatia Crestina Pro Integritate, de rit penticostal, al carui presedinte este patronul ATP Exodus din Baia Mare, Mircea Cirt, a semnat recent cu primaria din comuna clujeana Floresti contractul care va permite construirea unei universitati si a unui campus modern. Investitia a fost evaluata la 10 milioane de euro. Comuna Floresti este cea mai mare din tara, are, potrivit ultimului recensamant, 27. 000 de locuitori. Summary.

Cea mai inalta instanta din Grecia a anulat inchiderea televiziunii de stat

Consiliul grec de Stat, cea mai inalta instanta administrativa din tara, a anulat luni seara, temporar, decizia guvernului de a inchide radio-televiziunea publica ERT. Consiliul a dispus redeschiderea acesteia.

Romania a inregistrat in luna mai cea mai ridicata inflatie din UE

Inflatia anuala din Uniunea Europeana a urcat in luna mai la 1,6%, in timp ce preturile de consum din zona euro au crescut in medie cu 1,4%, iar Romania a inregistrat cea mai puternica rata de majorare a preturilor din UE, potrivit datelor prezentate vineri de Eurostat.

Romania a inregistrat in luna mai cea mai ridicata inflatie din UE

CInflatia anuala din UE a crescut in luna mai la 1,6%, in timp ce preturile de consum din zona euro au crescut in medie cu 1,4%, iar Romania a inregistrat cea mai puternica rata de majorare a preturilor din UE, se arata intr-un comunicat al Eurostat, institutul de statistica al Comisiei Europene, citat de sursele de presa.

Romania are cea mai RIDICATA rata de inflatie din UE.

Romania a inregistrat cea mai mare rata a inflatiei din Uniunea Europeana, potrivit datelor prezentate, vineri de Eurostat, relateaza Mediafax. Inflatia anuala din Uniunea Europeana a urcat in luna mai la 1,6%, in timp ce preturile de consum din zona euro au crescut in medie cu 1,4%, iar Romania a inregistrat cea mai puternica rata de majorare a preturilor din UE. In luna aprilie, inflatia din UE a fost de 1,4%, iar cea din zona euro de 1,2%. Cele mai scazute rate ale inflatiei din UE in .

Postavaru, strada cea mai verde din oras

Depoul de Arta Urbana, in parteneriat cu Asociatia impreuna pentru Dezvotarea Comunitatii si Primaria Municipiului Brasov, isi propune amenajarea strazii Postavarului din Centrul Istoric al Brasovului ca ,,strada cea mai verde a orasului.

ştiri din Monden

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )