Libnet.ro
UNICEF

23:30

Cea mai proasta veste la inceput de an scolar. Ludovic Orban a incercat inutil sa evite un scandal

Playtech Playtech,
Cea mai proasta veste la inceput de an scolar. Ludovic Orban a incercat inutil sa evite un scandal

Scoala incepe pe 14 septembrie pe raspunderea parintilor. Elevii au si ei de respectat zeci de reguli, unele imposibile, in timp ce promisiunile autoritatilor scad de la o zi la alta. Statul nu mai poate achizitiona toate cele 250. 000 de tablete pentru scolari, ci doar 70-80. Premierul Ludovic Orban va schimba conducerea ONAC. Ludovic Orban, . continuă pe Playtech

Cea mai proasta veste la inceput de saptamana. Dupa alegeri ramanem fara curent electric, pe langa apa calda

O noua veste rea vine de la specialisti. Dupa alegeri este posibil sa ramanem fara curent electric, pe langa apa calda. Care este motivul?! Dupa alegerile locale, ramanem fara apa calda si caldura?! Cel care va castiga alegerile pentru postul de Primar General al Capitalei va avea de rezolvat o problema extrem de importanta pentru .

Cea mai proasta veste pentru toti romanii, in aceasta dimineata. Saracia se adanceste. Ce ne-a facut Guvernul

Din pacate, ziua de duminica, 30 august, vine cu cea mai proasta veste pentru toti romanii, in aceasta dimineata. Saracia se adanceste in urma imprumuturilor uriase pe care actualul Guvern le-a facut. Conform profit. ro, Romania detine cea mai proasta pozitie bugetara dintre toate tarile din Uniunea Europeana. Cel putin in ceea ce priveste ponderea imprumuturilor .

Cea mai tare veste pentru romani. Cati bani vor primi incepand de maine, 1 septembrie

Anunt imbucurator pentru romani! Cati bani vor primi de la stat incepand de maine? Ce categorie de oameni se va bucura de o suma de bani de la 1 septembrie? Bani de la stat pentru unii romani. Schimbarea vine de maine, 1 septembrie Milioane de romani au asteptat ziua asta! Seriorii din Romania se vor .

Politistii reactioneaza dupa explicatiile IGPR in scandalul cu interlopi: Cea mai proasta idee pe care a avut-o cineva vreodata

Politistii reactioneaza dupa postarea de pe Facebook a Politiei Romane in care cea mai importanta institutie de forta si ordine din tara a explicat modul in care s-a procedat in cazul mortii si inmormantarii liderului clanului Duduianu, dar si in cazul scandalului ce a urmat.

Ludovic Orban: Decizia de incepere a anului scolar nu este una care ni s-a nazarit noua, e un drept constitutional la educatie al copiilor. Suntem atenti sa diminuam la maximum posibil riscul de raspandire a virusului (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat duminica seara, in cadrul emisiunii Dosar de politician ca scolile trebuie sa inceapa pentru ca dreptul la educatie al copiilor este prevazut de Constitutie.

Elevii joaca dur: Plangere penala pe numele lui Ludovic Orban, Ralucai Turcan si Monicai Anisie pentru ca mastile si tabletele lipsesc din scoli

Asociatia Elevilor din Constanta si Asociatia Elevilor din Bucuresti au depus vineri, la Parchetul de pe langa I770;nalta Curte de Casat807;ie s807;i Justit807;ie, plangeri penale pentru abuz in serviciu pe numele premierului Ludovic Orban, vicepremierului Raluca Turcan s807;i ministrului Educatiei, Monica Anisie deoarece elevii nu vor primi masti de protectie, iar tabletele nu vor ajunge pana inceputul anului scolar.

Ludovic Orban a facut anuntul pe care nu voiau sa-l auda romanii. Ce se intampla cu Starea de Alerta

Ludovic Orban vine un nou anunt pentru romani! Ce se va intampla cu Starea de Alerta? Romanii se temeau de aceasta noua decizie a oficialilor. Ludovic Orban, anunt despre Starea de Alerta Premierul Ludovic Orban a venit cu noi precizari despre starea in care vom regasi Romania in perioada ce urmeaza. Din pacate pentru romanii .

Ludovic Orban: in Bucuresti, Nicusor Dan a depasit-o pe Firea si este candidatul care poate sa o invinga. PNL si USR-PLUS beneficiaza de sustinerea a 53-55% dintre cetatenii municipiului Bucuresti (VIDEO)

Liderul liberal Ludovic Orban spune ca potrivit celor mai recente date, Nicusor Dan, candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS in cursa pentru Primaria Capitalei, are un usor avans in fata Gabrielei Firea,.

Cine ar putea fi noul premier al Romaniei. El l-ar putea inlocui pe Ludovic Orban

Cutremur pe scena politica din Romania, dupa ce s-a aflat ca Ludovic Orban ar urma sa fie inlocuit. Iata cine va fi noul premier! Motiune de cenzura impotriva Guvernului Orban. Cine ar putea fi noul premier Scena politica din Romania, zguduita puternic! Dupa ce PSD a decis sa depuna motiune de cenzura impotriva Guvernului Orban, .

Ludovic Orban, umilit de o eleva de 10 din Romania: Momeala de scurta durata. De la ce a pornit totul

Premierul Ludovic Orban a fost umilit de o eleva de 10 din Romania. O absolventa de liceu care a obtinut 10 la examenul de BAC a anuntat ca refuza premiul de 3. 000 lei acordat de Guvernul Orban. Premierul Romaniei, umilit de o eleva de 10. Momeala de scurta durata. De la ce a pornit scandalul .

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,242 seconds )