Libnet.ro
UNICEF

23:00

Ludovic Orban a facut anuntul pe care nu voiau sa-l auda romanii. Ce se intampla cu Starea de Alerta

Playtech Playtech,
Ludovic Orban a facut anuntul pe care nu voiau sa-l auda romanii. Ce se intampla cu Starea de Alerta

Ludovic Orban vine un nou anunt pentru romani! Ce se va intampla cu Starea de Alerta? Romanii se temeau de aceasta noua decizie a oficialilor. Ludovic Orban, anunt despre Starea de Alerta Premierul Ludovic Orban a venit cu noi precizari despre starea in care vom regasi Romania in perioada ce urmeaza. Din pacate pentru romanii . continuă pe Playtech

Se inchid granitele Ungariei de la 1 septembrie. Seful de cabinet al lui V. Orban a facut anuntul azi

Vecinii unguri isi vor inchide granitele pentru straini incepand cu 1 septembrie pentru a limita cresterea numarului de infectari cu coronavirus, De asemenea, cetatenii ungurii care se vor intoarce in tara din strainatate vor trebui sa intre in carantina, a anuntat vineri seful de cabinet al premierului Viktor Orban, citat de Reuters. Granitele se inchid .

Marile schimbari din Romania, de la 15 septembrie. Anuntul categoric al Guvernului

Premierul Ludovic Orban a facut anuntul de care se temeau toti romanii. Cel mai negru cosmar devine realitate se prelungeste starea de alerta! in acest context, regulile pentru alegerile locare vor fi rediscutate. Mai multe detalii, in continuare. Starea de alerta, fara sfarsit. Anuntul lui Orban Seful Executivului liberal, Ludovic Orban, a dat vestea .

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca starea de alerta va fi prelungita din data de 15 septembrie (VIDEO)

Starea de alerta va fi prelungita din data de 15 septembrie. Anuntul a fost facut de premierul Romaniei, Ludovic Orban, care a mentionat ca va fi adoptata o Hotarare de Guvern in acest sens. Actul normativ va.

Ludovic Orban, umilit de o eleva de 10 din Romania: Momeala de scurta durata. De la ce a pornit totul

Premierul Ludovic Orban a fost umilit de o eleva de 10 din Romania. O absolventa de liceu care a obtinut 10 la examenul de BAC a anuntat ca refuza premiul de 3. 000 lei acordat de Guvernul Orban. Premierul Romaniei, umilit de o eleva de 10. Momeala de scurta durata. De la ce a pornit scandalul .

LUDOVIC ORBAN: Personalitatea romaneasca distincta este conturata de tot ce a creat limba nationala, de-a lungul istoriei

Premierul Ludovic Orban afirma, intr-un mesaj transmis, astazi, cu ocazia Zilei Limbii Romane, ca limba nationala a creat personalitatea distincta romaneasca, iar o limba bogata, care sa exprime toate nuantele simtirii si gandirii, nu poate fi insusita decat prin lectura.

Cea mai proasta veste la inceput de an scolar. Ludovic Orban a incercat inutil sa evite un scandal

Scoala incepe pe 14 septembrie pe raspunderea parintilor. Elevii au si ei de respectat zeci de reguli, unele imposibile, in timp ce promisiunile autoritatilor scad de la o zi la alta. Statul nu mai poate achizitiona toate cele 250. 000 de tablete pentru scolari, ci doar 70-80. Premierul Ludovic Orban va schimba conducerea ONAC. Ludovic Orban, .

LUDOVIC ORBAN: Daca va fi necesar, voi face remaniere

Premierul Ludovic Orban afirma ca nu are de gand sa faca o remaniere guvernamentala, dar ca va proceda la o remaniere daca va fi cazul. in privinta celor trei ministri din cabinetul sau care candideaza la alegerile locale, primul ministru sustine ca Marcel Vela nu va accepta postul de consilier local si ca are deja inlocuitori pentru ministrul Dezvoltarii si cel al Mediului, de victoria carora in alegerile locale este sigur.

Cine ar putea fi noul premier al Romaniei. El l-ar putea inlocui pe Ludovic Orban

Cutremur pe scena politica din Romania, dupa ce s-a aflat ca Ludovic Orban ar urma sa fie inlocuit. Iata cine va fi noul premier! Motiune de cenzura impotriva Guvernului Orban. Cine ar putea fi noul premier Scena politica din Romania, zguduita puternic! Dupa ce PSD a decis sa depuna motiune de cenzura impotriva Guvernului Orban, .

Ludovic Orban, dupa esecul PSD de la motiunea de cenzura: Vreau sa le multumesc celor din USR, PMP, UDMR si minoritatilor ca nu au participat la vot

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, dupa ce sedinta in care urma sa se dezbata motiunea de cenzura a fost inchisa din lipsa de cvorum ca ceea ce s-a intamplat este extrem de benefic pentru Romania. Premierul a multumit partidelor care au sustinut Guvernul si nu au participat la dezbatrea motiunii.

Ludovic Orban: Nu vom putea achizitiona toate cele 250.000 de tablete pentru elevi. Vom schimba conducerea ONAC (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat duminica, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca Guvernul nu va putea achizitiona toate cele 250. 000 de tablete care ar fi trebuit sa ajunga la elevi pentru ca.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )